Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapravo prava istina je da su Nijagarini vodopadi napravljeni vještačkim preusmjeravanjem rijeke na pripremljeni teren ... kako bi se kreirala još jedna \"američka\"prirodna atrakcija.
Jest menko vala baš upravu si, sve majmun do majmuna!!!!
ccc...ne mogu da vjerujem koji kreteni...citate li tekst uopste...nije sax zakasnio 40 i kusur godina...covjek ih cuvao u kutiji sve te godine i sad ih otkrio...pravi ste majmuni..treba vam malo dati banana da ne trcite da se pravite pametni svaki put...a pojma nemate o zivotu..
KRALJ SI !! Al nema veze, iz mjeseca u mjesec ovaj sucks napreduje tako da je za ocekivati da pocnu da objavljuju informacije stare npr. 7-8 godinica. To je OK ! Sucks !
OVE FOTKE TREBA HECU POKAZATI !!! MADA SUMNJAM DA CE MATORA BUDALA IKAKVU POUKU IZVUCI.
Kasnite nekih 41-2 godine, fino fino :D
prvo: to nije rijeka. drugo: nije presusila nego je vodotok preusmjeren.
Pa normalno da izgleda drugacije,nego sa vodom,kao i svaka druga rijeka koja presusi..