Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjeverna il južna?
što mi ne napravima ovako nešto u Neumu, možda malo manje
Eto, haman čitava Bosna ima posao haha :D
@NICK JA SAM MOR\'O DJECU U DRUGU SOBU ODVESTI...
slika 3 izgleda bezobrazno
ti umires od gladi jer si mazga, ostali uspjevaju dobro, ONI KOJI NE RAZMISLJAJU KAO TI
naprvićete k u r a c..ko da milijarde rastu na poljima riže.. niste rekli ko će napraviti, država neće sigurno..da ste rekli Samsung i Hundai napravili neku korporaciju i sličnu.. ali ovako niđe veze.. i mi smo trebali praviti luku u Neumu, a koja bi uključivala Klek i Školjove, ali ispade da je to patka..a ja to gledo na Dnevniku, Senad lično vodio..
klix strikes again
bravo
U naslovu SJEVERNA a u daljnjem tekstu JUŽNA koreja LOL
e moj klix šundu! postajete kao Magazin Bum ili Svet!!! Čuj Sjeverna Koreja, pa vi niste pri zdravoj pameti majke mi moje! hahahahahaha, što se nasmijah...Sjeverna Korea, a u tekstu \" Svjetski bogataši će za nekoliko godina imati još jedno luksuzno mjesto u kojem će moći trošiti svoj novac\" AHAHHAHAHAAHAHAHHAHA...Pa Medvedev je čekao dozvolu godinu dana :D hahahahahaah
Autore članka, žili mi ruka!
Ljudi umiru od gladi. Stici ce nas Bozija kazna kolektivno
Jesl samo ja vidim k..i..t..u na slikama 3 i 4 ?
Na k.u.r.c.u ih nosam :DDD