Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vrate ovo cudo na start
prave drugi splav...kao i kod nas
Nije taj rafting ništa prema, rafting slalomu, kako Bake pa Fahro, pa Mile a pogotovu Čova motaju i izvlače sebe i za sebe iz največi brzaca i dubina. Dok sve ponire i tone, njima se nije ništa otelo.
sto ti ovi stranacki opredeljeni dislajkuju komentar. hahah
Japan!
Pa ovo je zaklučni ispit pred harakiri
To se radi na Tari, na dijelu koji pripada i BiH. Uskoro će BiH napraviti put da se može i kolima. A vi nama o Japanu ! Nako ono ljepše je !
@kuga kolima raftat e svaka nam cast s ceste u rijeku massala:)))
@ijsm Znam da je u ovoj zemlji teško razmišljat, al otkriću ti tajnu: Rafting se vozi samo NIZVODNO ! Dobro i ? I kako će naredna tura nizvodno ako je već turizam u pitanju ??? Pa preveze se raft uzvodno ?? Kako ??? Stari je sistem bio titpično bosanski: NA LEĐIMA HAMALA ! Al danas svi otišli u vjerske službenike i političare ne dižu više ništa teže od zlatne kašike, vidi samo dr Radeljaša ! Dakle, treba autom voziti uzvodno, ili plaćat crnoj gori da to uradi !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa to se kod nas u kanjonu Tare radi vec odavno, samo nema ko da izreklamira.