Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
38,42 kilometara? Pa sta onda, imamo i mi toliko autoputa :D
nasi bi mogli isto za 4 godine napraviti, ali maketu od papira u jednoj sobici
j*bes most ako ne mozes lastu s njega...
rvacka ce od sljedece godine vracati mjesecnu ratu za kredite u iznosu jednog peljeskog mosta. zna se - hdz, al svalit cemo na sanadera i sukera ko je jamio - jamio
Samo jos nedostaje kruzni tok nad vodom.
I Rvacka ce most za peljesac napravit, nek je samo 2,3 km dug
42 kilometra mosta za 4 godine, a kod nas skretnica na Skenderiji od 2 metra nece biti gotova mjesecima. :-))))
Ma ovo je kineski SDA naručio od slovenačkog SCT-a 3759-e P.N.E.
auf ovo sve jednosmjerna! šta će ko pogrješi smjer? :)
..muslimnani ce prestici kineze ..
pa eto...ja sam bio nesto duze od tebe u kini i ne slazem se da su velesila br. 1. ne moze se biti br. 1 kopiranjem. kad kopiras nesto, onda kopiras od onoga ko je br.1. a to je jos uvijek realno USA. iza USA je EC. najviser gdje se moze stici kopiranjem je japan. vecina strucnjaka koji vode glavne projekte u kini su inzinjeri sa zapada. ima kina jako pametnih i sposobnih ljudi, ali dvije stvari ih sprecavaju da budu br.1. 1. nedovoljno investicija u istrazivanja - istrazivanja vuku napredak 2. cijena poslusnosti rezimu je smanjenje kreativnosti i inovativnosti u populaciji. svi su nauceni da slijede i da slusaju - mali je broj onih koji mogu da vode.
imali sanse za islam postane glavna religija u kini ? zamisli serijat u kini ...gdje bi nam bio kraj ..
sta mislite dali muslimani imaju tehniku da izgrade ovakav most ?
uskoro nam stiže i hljeb iz kine
bio sam tri puta u kini i ono sto sam vidio je cudo. sve sto su izgradili je bez ijednog kredita. sto znaci da su oni velesila broj jedan u svijetu
kina nije buduca supersila, nego je trenutno supersila. druga je stvar sto nece biti prvi, jer kopiranjem je tesko biti prvi. ali su svakako u vrhu po nekim stvarima.
prvi put vidim da se petlje prave iznad vode