Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glavni grad UAE je Abu Dabi 😉.
Ko je pravio ovu listu? Samo narko dileri mogu sanjati da se presele u Bogotu. Dubai je zanimljiv tik tokericama, da odu pred Chanel i prave selfi.
Dubai, kad puhne pijesak iz pustinje i napuni ti pluca pijeskom vratis se na nas smog da dodjes sebi...
Vidiš koliko značiš nekome po sitnicama.Na primjer po poruci- Sunce grije, prelijep je dan u Sarajevu, a tebe nema. Fališ puno za šetnju.- Koliko falite u običnom danu za obične stvari.Kad pomisli na vas samo zato što sunce grije, što kiša pada, ili snijeg, onda već možete biti sigurni da ste voljeni i da ste u nečijem životu ostavili trag. Sitnice su uvijek bile najveći pokazatelji svega. Male stvari su najveća sreća.....mala a najveća srećo moja.
😊😊❤️🧚‍♀️🐉❤️😘😘
❤️❤️🧚‍♀️🐉😘
Sarajevo ljepse od svih nabrojanih gradova. Jest da je vise privatni begluk par familija, ali ako zanemarimo kancerogen vazduh nije lose.
U ovakve golubarnike pored na primjer Osla, svasta
Dubai grad koji ce za par decenija da potone, New York osim times square nema nista, London i Pariz prljavi, smrde.. Ovde jedino Toronto ima smisla realno, a postoje mnogi gradovi koji nisu sa liste, a u kojima bih rado zivio
Yeben ti učiteljicu iz geografije uredniče teksta. Glavni grad Dubai.
Meni najljepše bilo u Nju Jorku...preskupo ali lijepo zaista
11. Kalinovik
Dubai je lijep zimi, ali ljeti pustolovina na ulici na +45C, svi a autima i trznim centrima pod klimama, vjestacki zivot bas , znaci kad se vratis pozelis nase sume i planine da udahnes prirodu
Svi žele u Dubai dok ne odu tamo, a onda...
Naravno, svaka svjetska influenserica droca hoce u Dubai da guta arapska go.na
I sve ovo pored Duvna, Livna, Sinja, Ciste Provo....svašta
Čikago gubi stanovnistvo već godinama za redom zbog liberalnih zakona gde se pljacka prodavnice (primera radi) ne osudjuje do mislim $1000 .
Vidi se da gledamo previse serija
Ocito je da ljudi pojma nemaju o nicemu...
Sram ih bilo da Sarajevo nisu stavili na listu😠