Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno danas zaplacem kad vidim ispred sliku kapije prijeratne fabrike 1000 ljudi raznih nacija pricaju,pozdravljaju se..
Haj ti kod Srbina i druzise s njima.... a ti isti Srbin podrzavaju Dodika negiraju genocid velicavaju genocitet i Farbe zlocine . Placi ti za za ta stara vremena kada su te zvali muslimani zato što nosiš muslimansko ime . Jedino Srbi i glupi bošnjo kao ti zale za Srboslavijom Srbi što najmocni bili a bošnje što glupi
PoklopacMali Kakvo je to auto koje si mogao sa 3 plate kupit hehe Nije sigurno bio Mercedes. Ja znam slučajeva stotinu gdje su familije siromašne bile u toj Jugi. Ta priča da si mogao raditi bilo šta je smiješna jer jako se dobro zna ko je rukovodeće pozicije u državi vodio i ko je sjedio u državnom vojnom vrhu. Morao si biti Srbin ili neki Meho koji ispija rakiješinu, prasetinom se hrani, oženjen Srpkinjom i koji ima sinove Radoslava i Milorada, da bi nešto postigao.
Zbog ovog historijskog bogatstva, odnosno džamija, BiH nikada neće postati dio EU. Ovo vam javno nikada neće reći ni jedan evropski političar, ali je istina 100%.
nemora,ali ce eropljani kad tad saznati da krscanstvo nije evropska religija nego bliskoistocna i da Isus nije bio plavutan nego mrki bliskoistocnjak,a a sve vise i vise ih dolazi do tog saznanja i sve ih vise napusta tu religiju upravo zbog toga bizarno ali istinito
Možda, ako se desničari budu pitali. Srećom nisu ni svi Evropljani desničari i fašisti, kako ih mi sebi često predstavljamo.
Malo znano al je bitno da se zna, ovo je jedan od najvrednijih spomenika.
meni su tako idilocne ove drvene Dzamije,a nema ih mnogo,treba ih cuvati i odrzavati!