Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi bijelih fašista (nakon žutih - Japanaca) kako su se fino poredali, nakon okupacije/a, izrabljivanja idu malo u turizam na poharane teritorije da bi ih i poKarali.
Bas me intesira koje mjest ce zauzeti Bosnje. Ako ikada skupe novace za turizam...
Jarane ako su ti losi onda lijepo razguli negdje drugdje a nemoj kod njih lezati na socijali ! Meni kad neko ne odgovara onda i ne budem s njim a ti im se uvlacis u dupe. Odron si od covjeka !
Nisu francuzi najgori nego su najpamrtniji jer ne daju da ih ti j.e.b.e.n.i ugostitelji deru kao ove ostale... ha ya. Ko putuje taj zna kakve sve cijene mozete dobiti u pojedinim hotelima jer za njih su turisti ti koje treba prije svega oguliti. Nebi bilo lose provesti anketu o hotelima i destinacijama gdje ima najvise prevaranata.
Francuzi su FUJ!
...i lubenice sto se hladi u vodi :D
Bosance nisu ni stavili jer ne putujemo !!! Ali inace, bili bih smo najgori. Ne moze Bosanac bez rostilja i pive
Francuti definitivno najvece stipse, nece zrak disati ako treba samo da sto jeftinije produ a ponasaju se kad dodu ovamo kao da suu Bogom dani. Japanci, stvarno mirni i ntreaze puno zadovolje se s najmanje i jako su zahvalni. Svicarci, najvece napojnice i najpristojniji gosti. Australci i Amerikanci, jako pricljivi, spontani, drustveni i isto tako ostavljaju napojnice. Taako da je ovo istrazivanje 100% tacno
a sta nama fali ALlaha ti?! nea urednijeg i ljepseg naroda, pa nismo krmad ko srbi...
hahahahahahaha britanci i nijemci na vrhu liste. hhahahahahahahahahahahahhahahahaha
britanci su grozni gdje su se oni stavili na drugo mjesto mamicu li im
cuj britanci radili anketu i britanci drugi, ipak su skromni nisu se stavili na prvo mjesto mu ha ha ha
a gdje su bosanci, mi smo najpozeljniji , nista nam ne smeta
Pa Francuzi su dno svih dna!Nema goreg naroda na planeti zemaljskoj a ne samo kao turisti!