Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...neć da gledam kad nema sarajva.
I Vatikan metropola :-)
kako tek LAKTASI izgledaju.......
A gdje je Trebinje?
San Francisco najljepsi, Mexico zanimljivo izgleda...
mexico city poput uzburkanog mora...komunjare monotone i zaostale kao i uvijek ....arapi preseravaju bukvalno dok im tamo ljudi ganjaju ovce ....bern pokazao gdje je trenutno za zivljet najbolje
Izgledaju kao Sim City :)
Vancouver me je najprijatnije iznenadio ( veliki planinski masiv, skijališta itd i Pacifik u neposrednoj blizini mi je fascinantno skroz ) . Ostali gradovi jako lijepo . Amsterdam je jako lijep grad , bio sam nekoliko puta u posjeti rodbini ,ali iz zraka mi liči na uvećani Pentagon . Šangaj i Moskva razočaravajuće iz ovog ugla.
Može biti , ne znam . Al da ti pravo kažem zalibo me za to , kolega . Sto se mene tiče moze biti utočiste i leglo Marsovaca . Tema je ljepota svjetskih metropola iz ptičje perspektive . Ostaj mi pozdravljen :)
Bern je najbajkovitiji i najmirniji pretpostavljam
Amsterdam,Barcelona,Berlin.Venecijama svi zapadno Evropski gradovi izgledaju lijepo i pod koncem sve je na svome mjestu.Dubai nije los al ovo nije izgradeno jos u Dubaiju.A ovakvo kako Izgleda Meksiko nista bolja nije slika Sofije,Atine pa ni Istanbula veoma losa infrastruktura,nista nije na svom mjestu ni pijaca pijcom sve je nabacani nadidazno puno kica i siromastva i dosta je prljav grad.
nije ovo giza, to je visoko
Da, hahah, i naravno stavionice koze u pozadini. :)
A u pm Nema Pariza! Où est Paris ?!!!!!
..milan je u vojsci..bar tako kaže narodna pjesma )
Jamesudin : ne volim ja nikoga ;) a pogotovo ne na klixu xD
imal kaka slika iz perspektive nas kokuza
Veneziju volim najvise na svijetu...
Jamesudin klipane :) nemoj parisku damu uvredit :)
Kakve emocije dragi Huso? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
ružan san francisko u p.m.
Najljepši♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Sad se sjeti jednog vica, be bi bilo lijepo da ga ne ispričam, ide Nova godina i tako, jbg Šta rade pederi za Novu godinu? Kite se. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)