Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kada se golobradi muškarci iz pustinje pocnju natjecati u izgradnji nebodera znajte da je kraj blizu.."
Aj ne seri!
Sa ovolikim brojem vjernika niakad necemo u EU...
Ne bih da se mjesam, cijepam drva 5KM po metru :)
Hahahha, ti si onaj sa curom koju stalno boli glava ? :D Jeli bolje??? Zapamtila sam te po nicku. Dok jos uvijek cijepas drva, ...znaci jos uvijek lose stanje :D
Hahahahahh, ma nije, ne da prije braka....ma dobro je stanje, ne do Bog gore, samo zdravlja a jos malo diploma pa malo u zemlje EU posla trazit :D lijep pozdrav i ugodnu noc zelim
kaze obican covjek sheiku:'' Nemoj da me gledas sa visine prvoj bori daćeš moje ime da te sjeća dok na čelu stoji sta ti znače zagrljaji moji''
Sve je ovo mala maca za Fahrin toranj...
Baš me zanima do kojeg stepena Rihtera ostaju uspravni?
:)))
ameri ce pocet sami svoje rusit ko 11.11.
"Finansijski centri", inace malo uljepsan naziv za mjesta gdje se peru novci zaradjeni od prodaje opijuma ! Naravno, svi ovi "finansijski centri" su u vlasnistvu Komiteta 300 !
Pojasni..?
@eagleisback! ... istrazuj sam, nemam ti sta pojasnjavat ! Citaj knjige, trazi po netu, raspitivaj se !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Burj Khalifa je sagradjen 2010. godine to znaci prije 4 ne 10 ogromna razlika
arapi samo znaju praviti što veće zgrade, kad će bit neka vijest da su arapi napravili novi telefon, poslali neku misiju u svemir. beduin i s parama ostaje samo beduin.
Vecina ovih zgrada je iz Kine...
dobro, nisam ni gledao slike ali vidim da piše da je najveća u dzedi a to je ako se ne varam u saudijskoj arabiji, inače po tome su najpoznatiji..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko fahrin ima spratova?
Gdje je Avaz Twist Tower ??
Neka prave, nemam ništa protiv toga, ali kad vidim da sruše staru zgradu da bi napravili neboder kao na slici u New Yorku ovdje želudac mi se okrene. Nađite mjesto pa pravite milion nebodera, al da se ruši kulturno nalijeđe i arhitektura jednog doba je neprihtavljivo.
Uredu, ali zašto nije kulturno naslijeđe? To što ga oni tako ne posmatraju tako ne znači da ne bi trebalo biti. Evo u slučaju New Yorka, rušiti stare zgrade ili četvrti na Manhattan-u mi je isto kad bi u Sarajevu rušili dijelove čaršije ili austrougarske zgrade. Poštujem tvoje mišljenje, ali za mene je to kulturocid. Evo možeš na ovom linku pogledati vezano za NY http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1558873 Pozdrav
Razumijem, ali opet mislim da jezgro jednog grada treba zaštiti pa ako i obuhvata veću površinu. Slažem se da ne može sve, ali može dio grada. U Evropi ima dobrih primjera kao što su Pariz gdje se jezgro očuvano, a neboderi i financijske četvrti se prave izvan toga npr u Parizu ''La Défense'' dobri primjeri su i Milano, Madrid, Rim.. sve su to veliki gradovi pa se ne dešava ono što se dešava u SAD-u. Ja opet mislim da to nije suština problema nego jednostavno odnos ljudi i moćnika prema nečemu što je mislim da bi trebalo predstavljati kulturno nasljeđe.
Kvadrat zemljista je sve skuplji, a potrebe velike, zato valja ici u trecu dmenziju, to jeste visinu