Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je da moze turizam funkcionisati bez alkohola, pogotovo kod mladjih generacija. Daj da se dobro napije i proveda, a sve ostalo pisi propalo. Tuzno je sto je tako vrijeme doslo da je alkohol glavni za dobar provod. A uopste ne mora biti, cak sto vise bolje je bez njega. Bar meni :-)
Popularna najvise kod Njemackih turista. Mogu samo reci puno srece, ali tesko da ce se ustrajati na tom kad broj turista drasticno padne. Steta sto je malo kom poznato da Mallorca ima vise za ponuditi od alkoliziranog partijanja uz svabske slagere ;)