Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ti je ba za elitu, nama kokuzima je dovoljan Neum, pa jos preko Svitave haha
Hahah jeste da je ljubaznost radnika u Neumu na nuli al nemere ljepsu u bogu :D
Ko sto kazu: samo nek' je nase, drugo nemamo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reci Ne dalje od Neuma ha ha :P
Turska i Spanija najbolja za sad.
Ma moze dijaspora gdje hoce, nama bgm dalje od Neuma ne gine, cenera nocenje bolje ne treba..Jeste da prokuhas u sobi al sve je to dobro.. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma dubrovačka rivijera zakon posebno Srebreno-Mlini-Kupari koji su 4 km udaljeni od Starog Grada Dubrovnika i 11 km od Cavtata
Turkinje su vala najfinije i naj su seksi =) Vala bash jesu... Etoooo =)
Turska je zakon!
Otisla u Antaliju i nikad vise, ogromni valovi nanose pjesak i smece u plicak, upeklo iz neba iz zemlje a nigdje hlada, voda ko mokraca.. ako cu se kupat u bazenu ima toga i blize.. U Spaniji malo bolje al to je tu negdje...Zato elita ide npr u Indoneziju..A vala Cg i Hr imaju divno more, cistu i hladnu vodu da se covjek osvjezi a bogami i drvece na obali da se izvalis u onaj hlad..
Slazem se za talase u Turskoj, ali u cg se kupas u fekalijama
e jbg sad ti usra i sefa i stanicu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bueno za Arkadashe!
Ovog ljeta idem u Tursku ali preko austrijske agencije jer je jeftinije za oko 300 € u odnosu na BiH ili Srbijanske agencije , (LIČNO PROVJERIO PRIJE NEGO SAM REZERVISAO ). Ljudima standard veći a planirati odmor puno jeftinije nego kod nas.Eto toliko o promociji naših tur agencija.
Bio sam jednom u Turskoj u Kusadasiju, imao sam 9 godina pa se ne secam cena. Bilo je sve dobro osim mora koje je bilo grozno zbog ogromnih talasa koje nanose prljavstinu u plicak.
kušadasi je jedna od zadnjih destinacija u Turskoj, u Austriji ili Njemačkoj to se mjesto uopste ni ne nudi. Brate mili Antalija,Belek,Bodrum,Side...i to je to
Npr. Makarska je poznata po plićacima i ćikovima koji vrve na sve strane a ipak Bosanaca ne manjka ili Crnogorsko primorje veoma slično ako se doda i pokoji hig.ulozak na prestižnim plažama. a cijeneee astronomske,tako da ipak Turkey zauzima visoko mjesto u top destinacijama zasigurno, svidjelo se to nekom ili ne....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad pretvoriš sve ono u Hrvi što kupuješ, vučeš na plaze, plaćaš po restoranima, u ovakvom hotelu vec imaš u all inklusive i jedi i pij koliko hoćeš ( uključujući i lokalna piva i alkohol). Kada čuješ cifru zvuči skupo, ali kada vidiš švedske stolove i izbor za doručak, ručak, večeru i pretvoriš to u kune - mnogo je jeftinije nego u Hrvi. Ja pojedim orate ribe u Anatoliji da mi muka dodje , a u Hrvi mi naplate stotine kuna za jednu ribu . Da ne pominjem da djeca imaju dzabe sladolede, i pizze izmed obroka, gdje god sjednes ako hoćeš pivo - sve za all incusive . Turska je zakon, bio sam par puta i uvijek se rado vraćam, a priče za cedera u Neumu - gdje???? Za sobu hoće 120 km ??? Bio Sam u Italij, Španiji, Egiptu,...... ali Turska je zakon!
Potpisujem svaku!
Ja se bojim all inkluziva jer bih napravio smrtni greh - neumernost u jelu i picu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jednom sam se spusco niz ovaj tobogan. kad sam izletio iz tobogana ,ne jedan kraj gace a na drugi ja.
Preko srbijanskih agencija je duplo jeftinije za Tursku i Grčku
austrijske agencije najjeftinije PROVJERENO! !!
Facebook: Turisticka Agencija Cheaptravel nudi vam ljetovanja za Tursku vec od 799KM po osobi sa taksama! ;)
Ja cu na srbaijansko more. Malo ciganluka da dozivim.
Heej u ovim kucicama sa bijelim zastorima,samo zatvoris i niko ne vidi sta radis unutra,ja jesu Turci i Turkinje perverzni =)
hahahahahah, sta kazes, turci i turkinje perverzni, hahhahahha s kim bi se ti zatvorio uovdje? turcinom ili turkinjom
Hahaha ma sam sa sobom,gledao bi horore na laptopu :D h
Turska vam izgleda skupa jer kod nas agencije "cvakaju" previse....
Pa isplativije je otići u Tursku nego u Hrvatsku.
U kroata cijene ko da si u St.Tropez-u :D
pa vi otiđite u tursku.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)