Raznovrsan sadržaj
37

Centrotours predstavio program ljetovanja u Turskoj za 2024. godinu

M. G.
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
Turistička agencija Centrotours je, zajedno sa svojim partnerima, predstavila do sada najbogatiju i najraznovrsniju ponudu za ljetovanje u Turskoj 2024.

Gala večer, okupila je na jednom mjestu predstavnike najpoznatijih i najekskluzivnijih lanaca hotela sa omiljenih destinacija Turske, kao i veliki broj turističkih radnika iz cijele Bosne i Hercegovine.

Prezentacija je počela dnevnim programom s interaktivnom radionicom, na kojoj su predstavnici čak 22 lanca hotela prezentovali svoje jedinstvene ponude. To je pružilo priliku Centrotoursu i drugim turističkim agencijama u Bosni i Hercegovini za direktnu interakciju s partnerima iz Turske, stvaranje poslovnih veza i razmenu ideja za unapređenje turističkog iskustva putnika iz naše zemlje.

"Naši klijenti kada biraju Centrotours za ljetovanje u Turskoj, znaju da će im taj odmor biti ako ne najljepši, onda među prva tri najbolja", izjavio je Muamer Lutvić, direktor Centrotoursa i dodao da je rani booking za 2024. godinu krenuo već od decembra prošle godine i da se interes za putovanja u Tursku iz godine u godinu povećava. Centrotours prati želje putnika pa je tako i ove godine osigurao svakodnevne letove na najatraktivnije lokacije. Lutvić je pri tome istakao značaj saradnje s velikim brojem turskih partnera koji naše tržište smatraju izrazio važnim.

Gala veče je bila kruna cijelog događaja, tokom koje se u opuštenoj atmosferi nastavilo druženja s domaćim i turskim partnerima, uz vjerne klijente. To je bila i izvrsna prilika da se uruče zahvalnice "naj" klijentima, koji su najviše putovali i koristili aranžmane Centrotoursa. Osim klijentima, odalo se i priznanje uposlenicima koji su se u prethodnom periodu najviše istakli i dali doprinos radu i razvoju kompanije. Posebno je uzbuđenje pratilo izvlačenje nagradnih putovanja za goste na gala večeri.

Predstavnici hotela iz Turske su izrazili svoju zahvalnost na organizaciji i prilici da se predstave sa svojim ponudama. "Uvijek je zadovoljstvo biti u ličnom kontaktu s partnerima u Bosni i Hercegovini, i raduje nas da je zanimanje za ljetovanja u Turskoj u porastu", rekla je Mihriban Yilmaz, direktorica grupacije Kilit Global Hospitality, jedne od najvećih grupacija za receptivni turizam u Turskoj, te istakla izvrsnu saradnju koju ima sa Centrotoursom.

Centrotours je jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, posvećena pružanju vrhunskih turističkih iskustava svojim klijentima. Sa širokim spektrom destinacija i partnerstvima sa luksuznim hotelima, Centrotours ostvaruje visoke standarde u industriji turizma. Više o Centrotoursu se može naći na www.centrotours.ba.