Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beautiful Bosnia! A bogami i Hercegovina!
Pa sve ovo o nama znaju evropljsni,samo mi šupljiramo kako treba kidati odavde. Poštujem i to. Idite,ali mene ne zovite, ovdje sam opušten,svoh na svome,totalni apolitik,neovisnik o bilo kome, politici,društvu.Kreiram sam koliko ću da radim i koliko da privredim. Ja ovdje živim punim plućima, radim svoj zanat koji mi niko nije kupio ni dao. Idem gdje hoću,kad hoću i nikom ne polažem račune. Volim ovu zemlju,ali ne onu političku BiH,nego onu moju BiH,koja živi u mom srcu. Uživam u ovim ljepotama koje su nam stranci opisali. Ja ih vidim,a ostali,nisam siguran.
Neka sam dozivio da neko i tako zbori na ovom poganom forumu. Svaka cast.
@type0negative ... wow, cool zboris! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa strancu je ljepse i interesantnije posjetiti BiH nego nekome kao ja koji je ovdje rodjen al ko zivi u inozemstvu. Stranac ne vidi koliko je narod osljepljen mrznjom i jadan, ne zna da djeca idu u 3 razlicite skole, ne zna da se posao dobiva po nacionalnosti, cudi se da toliko se gradi dzamija a nema autoput, itd itd. BiH mi je u srcu ali posto samo obisao svijet svjestan sam da svaki narod ima ono sto zasluzuje.
Jedina iole dobra vijest za pročitati na ovom kišnom jutru ...
@thewhisper ... slazem se :) jutro, saputalo!
@peanut oo jutrić, kako smo danas :D
PRIKAŽI ODGOVORE (94)
ima piramida, bilo ih je i prije vas a bit ce i poslije vas :P
dvorce pravile Osmalije....???..e koje ovdje lud....pa ostavili austro ugarima...e jes tako je...e zato vam i jeste ovako kako je
@lik5 još te drže diznijevi crtići, dvorci i princeze... radi se o pogrešnom prevodu... ispravan prevod bi bio "tvrđave"... dvorac je nešto drugo...
@lik5 kome to pričaš ovim zatucanim balijama..koji kažu da je Rimski most na Ilidži napravio neki njihov balija....sva ljepota srednjovjekovne bosne je uništena dolaskom zvijeri sa istoka...pa što oni znaju....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo su zaboravili napisati da je rezim priblizan onome u Sj.Koreji..sve ostalo stoji.
Još da su Poljine snimili, turista bi bilo kao mrava.
Samo im nisu rekli da se pripreme na horor zvani putevi BH.U 21 vijeku je udaljenost bihać-tuzla ili tuzla-mostar je smiješna,kod nas se čovjek mora sto puta premislit da li krenuti na put ili ne.Kad nam naprave autoput sjever jug i neki poprečno,milina će biti posjetiti svaki dio naše ljepotice.Skoro je bio jedan članak o 10 neotkrivenih mjesta u BiH koja treba posjetiti,oči da stanu kakva su.Čovjek da bar jednom mjesečno ode negdje sebi za dušu i to u jednoj jedinoj,zar treba veći merak ;)
Priroda zemlje je izuzetno lijepa, ali na nepriliku, čast malom procentu, ali narod je naopak i izuzetno glup, a posebno iz razloga jer padaju u vjerski i međunacionalni trans, od jutra do sutra i tako stoljećima i jedino, na jedvite muke mogu opstati, a da se ne poubijaju, samo ako ih nekakva strana vlast nadzire, a oni se nešto bune i pitaju šta će nam stranci i strane sudije.
Najljepsa je 6. slika
Zemlja mrznje koju kreiraju lideri nacionalistickih stranaka...
Ova zemlja treba da se okrene turizmu, ionako sto se industrije tice, totalni smo diletanti. Nigdje fabrike, samo kladionice, apoteke, kafici i pekare, na nivou srednjeg vijeka.Pored toga dati kulturnim ljudima koncesiju, pogotovo u zimskom turizmu, na Bjelasnici od olimpijade nista bitnije nije uradjeno, a mogli su napraviti drugu Austriju i praviti milione od turizma. Imamo jednu od najljepsih zemalja na svijetu, i planine i more i rijeke i sume, a mi istresamo smece i zagadjujemo rijeke.
Pa na fotkama je samo Mostar, koji jedini i vrijedi vidjeti
bgm je Krajina ljepsa a Vi kako god :)
Kako ba nema piramida o.O hahaha