Jedinstvena ponuda
5

Promo / Boravite u sunčanom Splitu uz 41 posto popusta i osvojite dva noćenja gratis

Ko ne bi želio uživati u prekrasnom Splitu i istražiti sve skrivene kutke ovog dalmatinskog bisera. Zamislite da rezervišete dva noćenja u predivnom Hotelu Marvie 4* i to uz 41posto popusta! Zvuči primamljivo, zar ne? A šta biste rekli da možete dobiti i dva dodatna noćenja gratis? Provjerite kako to može postati vaša realnost.

U stambenoj četvrti Splita, samo nekoliko uličica udaljen od mora, izdiže se Hotel Marvie 4*, elegantan i moderan hotel koji nije samo jedan od standardnih hotela. Uz odličnu lokaciju u blizini centra grada i same obale, ovdje ćete se naći u centru svega što trebate za odličan odmor. Samo 25-minutnom šetnjom doći ćete do Dioklecijanove Palače, UNESCO-ovog zaštićenog spomenika, koji svakako vrijedi pogledati. Otkrijte rimsku historiju u Splitu! Saznajte gdje je rimski car Dioklecijan provodio svoje vrijeme i uživajte u veličanstvenoj kulturi i arhitekturi grada Splita. Prepustite se uskim, popločanim ulicama, zaustavite se pred Splitskom katedralom i poslušajte zvuke klapa koje odzvanjaju ovim čudesnim mjestom.

Ako i vi želite uživati u šarenoj kulturi ovog grada, predlažemo da boravak rezervišete u Hotelu Marvie 4*! Turistički portal Megabon vam nudi čak 41posto popusta za dva noćenja s doručkom za dvije osobe i korištenje Renevie wellness i spa zone.

Megabon je pripremio iznenađenje, ali prvo jednostavno morate pročitati šta sve nudi ovaj predivan hotel.

Ono što je najdojmljivije kod Hotela Marvie je dojam koji odaje kad ga ugledate prilikom dolaska. Kao i sam grad, ovaj hotel je veličanstven. Njegova vanjština, a i unutrašnjost odaju određene note luksuza i profinjenosti. Ali to nije sve, jer ponuda koju hotel obuhvata je također poprilično veličanstvena. S fokusom na wellness usluge unutar objekta, Hotel Marvie je mnogo više nego samo ljetna destinacija. Svijetli prostori u hotelu, infinity bazen, terasa na krovu i balkoni s pogledom na more samo su neka od mjesta koja pozivaju na odmor i uživanje. Osim toga, hotelski wellness centar nudi još nekoliko mogućnosti za opuštanje - vanjski i unutrašnji bazen, finsku saunu, tursku saunu, tuš iznenađenja, whirlpool i relax zonu.

Poklonite svojoj duši i tijelu odmor i relaksaciju koju zaslužuju. Riješite se stresa i napetosti te obnovite energiju u jednom od wellness programa koje ovdje možete pronaći.

Iznenađenje – Megabon će 3.decembra 2018. među svima koji do kraja novembra kupe kupon za Hotel Marvie 4* nasumično odabrati osobu koja će doviti dva gratis noćenja i na taj način produžiti boravak. Ime dobitnika će bit objavljeno na Megabon Facebook stranici. Kupon za 41 posto popusta u Hotelu Marvie 4*, Split možete pronaći ovdje .