Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina sva mjesta, al ja bi najradije tamo u Peru, ona oaza i inace tamo Juzna Amerika, planine, Ande, Pacifik okean, ona dobra muzika, frule i gitare, dobre seksi Juzno Amerikanke. dobra hrana, rostilj, onda svi i tamo vole futbal, i nema ni Amera, ni Rusa ni Arapa ni Kineza, rahat covjece.
wow, prelijepa mjesta ... *__* gledam ... i mislim da godisnji ... :))
Neka još malo, upravo radimo na tome sa sjebemo riječni sistem Hercegovine. Čim završimo posao nestaće i ovaj biser prirode.
Ima li jos sta u ovom Blagaju osim te Tekije
Jedina nevjerovantoća je da su najljepša mjesta većinom tamo gdje je preovladava fukara.
@sodi33 Najbolje čuvam za kraj.
@sodi33 A inače oko Blagaja nije fukara, sve imućni ljudi i prosperitetna privreda.
Mjesto je prelijepo,tako mirno, cisto, hrana odlicna uzitak za dusu.Bio sam jednom Ali Sigurno cu opet akb.
bella italia me odmah i uvijek izbaci iz takta
tekija je prelijepa - pogotovo ljeti, jer Buna fino hladi a svi znamo kako mogu biti paklene Mostarske vrucine. Ono sto je smjesno je da skutori sa brda i oni takozvani 'Hrvati' iz Mostara ne idu ni tamo isto kao sto ne idu na Stari Most. Sta ih god podsjeca na Tursku, to izbjegavaju. Eto, toliko su pametni.
@sodi33 - tako je. a znam dovoljno tih takozvani 'Hrvata' koji su rodjeni u '80im kao ja i koji poslije rata nisu nikad vise otisli na Stari Most a ni na Tekiju. Isto tako ne idu u Pocitelj. Znaci jedine 3 stvari koje valja viditi kad si u Mostaru, oni izbjegavaju. Znaci citav zivot provedu na onoj tamo strani. Ne bi se cudio da saznam da ne idu ni u Sarajevo. Ja majkemi nigdje u zivotu osim mozda u Izraelu i Palestini nisam vise ljudske gluposti vidio. Al barem tamo ima neki razlog
ja sam Bosanac Hrvat, odrastao sam u Tuzli i nikada necu shvatiti te idiote Hrvate. Mislim, znam ja kakva je to indoktrinacija od strane familije. Moj Amidza, roden u Tuzli, otisao u Njemacku, prije rata, ostao u Njemackoj, glumi nekakvog Hrvata sa zastavom Hrvatske na balkonu. Kada god dode u posjetu ja namjerno ukljucim Dinu Merlina da progalami "Gasi ta Turska govna". Bio sam kod Tekije, prelijepo je mjesto. Moras biti idiot da zivis odma pored nje a odbijas je posjetiti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na ova mjesta, srećom, strajtovi si ne mogu priuštiti.