Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzbudljivo bas-cekas kada ce te "prosvirati" metak! Nazalost ali tako je!
♫ ♬ Bosno moja, mila, divna lijepa, gizdava u tebi je Banja Luka uzdah momaka ♩ ♪ e tako moja majka pjeva :)) a Bosnu vidjela svega jednom u životu :)))
BiH je svakako zanimljiva, osim za zivot u njoj
Ekipa koju spominju u originalnom clanku... http://www.greenvisions.ba/type/viadinarica-tour/
I link sa stranice Guardian-a... :) http://www.theguardian.com/travel/2016/jan/17/top-10-europe-adventure-holidays
pogotovu sarajevo i bascarsija.....kod ces veceg uzbudjenja i adrenalina...nikad neznas kad cete neki vehabija preklat ili se samovazdusit....prava egzotika :)))
Mogu mislit kako tebi buba u mozak kad vidis da se Sarajevo nadje na nekoj evropskoj ili svjetskoj listi turistickih lokacija za posjetit. Pojedete se, i ti i sunarodnjaci iz manje bh. prcije. Ali sta ces, tako je :)
@Dado90 ....pih.....i trebinje i andric grad ima vise turista od sarajeva...da ne pominjem mostar ili medjugorje....u sarajevu racunaju da je svako turist ko sleti na aerodrom u sarajevu....pa makar se taj u mahali zadrzo koliko treba dok iz njega izadje taksijem :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jest vala..............uzbudljvo............svaki dan
@Cezvik stoooooooooo
@Cezvik jaaaaaaaaaa i
PRIKAŽI ODGOVORE (3)