Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina mjesto gdje je priroda u punom sjaju svoje ljepote.
ado_cyber: Meni je biciklizam isto jedan od najboljih sportova i stvarno uzivam u voznji. Evo kako ja gledam na to kad mi neko kaze da je skup sport. Stoji 100% da je skup, ali evo racunice: obicna kutija cigara je u prosjeku 3,5 KM × 365 dana = 1277 KM za koje se novce moze kupiti sasvim pristojan bike i uz to se jos pobrine za svoje zdravlje i zdravlje najblize okoline. Pare su tu samo ih treba ispravno usmjeriti, naravno nemora u biciklizam moze i u nesto drugo, ali samo navodim primjer kako se moze.
Svaka čast ! :)
Security test
Odlicna tura, prava uzivancija. Moze li se dobiti gpx fajl ture i malo vise opisa, odnosno mjeste gdje se prolazi za nas koji bas i ne poznajemo ovaj teren dobro. Moze li se ova tura proci sa djetetom od 7,5 godina koji dobro vozi biciklo?
ova se tura ne moze proci sa djetetom jer je izuzetno naporna i ima preko 80 km, a gpx mozes dobiti na str mtb.ba
Je li može da se dobije slučajno gps zapis ture. Dobro bi mi došao!
Sportom protiv droge
hei bikeri :) hvala na strelicama ! stigli smo dobro i zdravo ! nakon, istina, vrlo zahtjevne ture, bili smo ipak vrlo sretni što smo se odlučili krenuti s vama ! hvala na druženju :)) Ervina ;)
kontakt ovog kluba?
ovo nije klub ovo je udruzenje .. internet str mtb.ba
Jel ko procit'o citav tekst ?
Ja samo slike pregledao
Sportom protiv droge, biciklom do dilera.