Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li mina igdje tudi?
huh kako vi odma nadjete neku vezu sa napadom na \"bosnjake\",\"hrvate\" il \"srbe\". Veze s vezom nema... Pu jeste zadrti. Dajjjjjjjjj Bozeeeeeeeeeeee salji mi papire za svedsku!!!!!!!!! Ova bagra ce mi glave doci
Respect !!!
prelijepo...
Eto vidite što rade nacionalne stranke od ljudi, čovjek piše o ljepoti planine a oni ser. o politici. Kako lopovi na vlasti toliko mogu isprati mozak ljudima?
Rizik je u temperaturi, Hercegovina je pretopla da bi se vozila u augustu
samo sto dalje od nas, ne izazivajte sudbinu. drzite se svedske i bit ce sve u redu.
zagadili ste svojih smrdljivi 24%, pa sad gmizete prema nama. nemate tu sta traziti, nepozeljni ste. pokupite te svoje pony bicikle i mars kuci. nama netrebate prosipati te svoje ofucane fraze o suzivotu.
Nacionalisticko-religiozni primitivizam potrazi na drugoj tzv. \"multietnickoj\" strani. Bojim se da si na pogresnoj adresi. A to vidis i na komentaru iznnad tebe izmedju ostalog.
Vi tzv. bosnjaci ste se uglavnom vratitli na vecinski hrvatska podrucja za razliku od RS gdje ne smijete ni prismrditi i za razliku od srba i hrvata koji se nikada nisu vratili na vasa podrucja. To dosta govori.
\"Radušu smo odabrali za augustovsku turu, svjesni rizika da se nalazi u Hercegovini.\" Ne razumijem o kakvom je riziku rijec? Kakve to veze ima sto se nalazi u Hercegovini?
Sve nas je manje u tzv HB-u... LOLL
1956
sto li bas znaci \"mnv\"..hehe 1965 oblacica..haha pola vas nije ni procitalo text..samo tu baljezgate dzaba. momci, svaka cast!
MNV metara nadmorske visine XD