Zec planina i Vranica
0
Biciklom do vrela Vrbasa
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e gdje ste vi skrenuli desno , ka fojnici , mi smo se zaputili ka Prokoskom jezeru. Trebalo nam je 3 sata guranja i nosenja bicikala , i pola sata spusta do jezera. Ludo i nezaboravno. Ukupno 6 i po sati od R.C. Brusnica do Prokoskog jezera plus sat i po spusta do same Fojnice.
Sto ste ba tako svi nacionalisticki raspolozeni,da nekazem nastrojeni koji vam je k......c Kad ce vam biti dosta toga u pm. Pobrinite se za svoju licnu egzistenciju malo ljudi moji. Zenite se ,udajite,radzajte djecu i ucite ih ljubavi a ne mrznji.Samo ih ljubav moze ocuvati zdrave i zive i voditi ih kroz lijep zivot. Prestanite u ime svoje djece sa ovim nazadnim strankama,izjavama,ljudima umovima da se druzite i nedozvolite im da vas zamajavaju kojekakvim nazadnim vremenima i radnjama. Pozdrav za sve.
a jarane nama vamo pricaju da su s biciklima bili, nek si nam rek\'o...
Koja ste vi zavidna G...na mter vam ja hebo sto nece jos koji rat da pukne pa da se potamanite medju sobom jer ste i ovako izrodi koji se docepali PC-a i koji nista ne znaju napisat pozitivno. Dabogda citav zivot bili zavidni i citav zivot vam nacionalizam i rat oko glave igrao,Gamad ste koja nije vrijedna ni metka vec samo macolom pa u glvau. hebo vam svima ja mter nebitna nacija i vijera
NOZ, ZICA, SREBRENICA
Srbe na Vrbe !!! ako neme vrbe Nema veze može i na breze XD
Najveci kreteni ovdje su ADMINISTRATORI SA-X. Fuj kreteni, sram Vas bilo, dozvoljavate bolesnicima da se lijece na ovakvim divnim pricama. Uvedite vec jednom registraciju, a ako niste sposobni, platite nekome. Jos jednom, zbog laznih obecanja o regulisanju ovo problema, SRAM VAS BILO.
Vidio sam ove ljude, sa metalik sivim renaultom meganom su došli. A Isusovo ili Pejgamberovo vrelo je još poznato i što nikada nije presušilo.
Fakat mi je drago da nisam vise tu
Ratko, hvala ti sto si ovakve kao sto je MUSavac pomlatio u Srebrenici ! :)
Muslimani Bolje Da Vas Nema http://www.youtube.com/watch?v=pWk-M0GXuuo&feature=related Od Bosne do Irana biće mrtvih muslimana http://www.youtube.com/watch?v=zLYUTDSPjfM
Al su ovi pjesnicki raspolozeni...Bacite ih lavovima..Straza vodite ih...
@MUS heheheh ma ti si king !! dede mi ; ))
Srbe na Vrbe !!! hehe
treba nam sto vise ovakvih info :) bosno volim te!