Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelepe fotografije, pravo je uživanje gledati ovakve predele, svaka čast momcima i hvala što su ovo podelili sa nama
Kakvih sve ljepota ova zemlja ima... jednom rijecju nevjerovatno... momcima svaka cast na ovakvim avanturama.
@ Pipo, sta ti znace ove gluposti. Rijec je o biciklistickoj turi a ne turi kroz saharu, moj plonkeru. Sta miniras vijesti komentarima kad ne znas o cemu da pises ili govoris ili mislis. Svaka cast momcima za ovako finu turu i voznju. Dobre slike i izvjestaj. Mora da je bilo pakleno vruce.... Ovo se treba ponoviti nekad opet.
Odusevljavajuce! Hvala na clanku.
tisovica - bio. prekrasno
Super tura i predivne slike, jedva čekam da je prođem. Samo naprijed i ne dajte se omesti ;-)
Islam zabranjuje voznju biciklom i striktno preporucuje kamile kao najzdravije prevozno sredstvo. BIH4EVER!
Joj predobro.Volio bih i ja da odem gore sa svojim bajkom
Slazem se sa tobom u vezi Prokoskog jezera...gdje cesta dodje...i naprave se vikendice u kojima se ne boravi...nego samo onako da se upropasti planina...i gdje dodje Pempars..štikla..dzip..i ostale pošasti modernog svijeta tu nema nafake...Dosta nam je Srebrenih lisica..Maršala..Hanova..Pahuljica i ostalih spomenika gluposti koji zjape prazne...a napravljene kao za neke ljubitelje planine...ko ne voli planinu ne voli je i to je tacka...pa mozes mu i *uda u krivini zanostiti
Drago mi je da je Tisovica očuvana u svom autentičnom izgledu i ljepoti i da današnjim \"izletnicima\" u četverotočkašima i nije baš zanimljiva. Žalostan primjer kakav uticaj imaju ti \"izletnici\" na prirodu predstavlja (donedavno) prelijepo Prokoško jezero na Vranici.
Bra\'o! Makar je neko normalan u zemlji! Svaka čast momci!
ko u bajci
prelijepo!
jednom rijecju - prelijepo svaka cast u hvala za fotke
Bravo momci nadam se da cete svojim primjerima barem malo utjecati na stoku koja je zadojena nacionalizmom i primitivizmom