Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ljepse od upoznavanja novih krajeva,kultura i ljudi.
Od putovanja definitivno nema niš ljepše... naravno ak si čovjek može priuštiti ...ljepota Prvo te ostave bez riječi...kasnije postanes pripovjedač....:-)))))
Ahhh moze im se, a ko ne bi... Zar ima ista ljepse od putovanja, upoznavanja raznoraznih ljepota.... :-) Nego mlada mu se na 14 slici malo cudna.... :D
hocu i ja, a babo ce kesirati :))
kako je beskonacni ako traje nepunih 6 godina
@Proklamacija ... hehehehe
pa i ja bi da imam toliko para haha .
panama i prison break
pa koliko njoj placaju clanke, ako samo od njene plate stalno placaju put, hotele i hranu vani, ukljucujuci into da se moraju kvalitetno hranititi ako su godinama odsutni. ma cini mi se da tu ipak postoji neka gomilica sa strane koju su presutili. jedino realno.
Mogli ste podijeliti i par informacija kako i čime plaćate ta putovanja? Time što ona skucka koji tekst? Što ne mogu šuplje. Mi svi budale i levati ne bi tako putovali, hvala vam što nam otvoriste oči.
jedino ako pješke sve obilazite i prosjačite po ulici ... ona freelance novinar on ne radi.... wtf.. inače bi svi 'vako
Nedavno sam u auto primio dva poljska autostopera i vozio ih od Viječnice do raskrsnioce za Mokro. Išli su za Beorgad. Kada sam im spomenuo da je autobus do Beograda vrlo jeftin, 40KM, oni su rekli da je to preskupo za njih jer su avion od Poljske do Austrije platili 1 euro . Znam i ljude koji su cijelu Evropu prošli na bicklu, uz šator u njemu. Postoje i mreže ljudi koji besplatno nude noćenje 2 dana, tek da steknu prijatelje iz cijelog svijeta. To sam i ja nekoliko puta koristio i ugošćavao.
Još neke mogućnosti: Jedan kombi sa krevetima polovnog uzmeš za 2000 eura, za 1000 eura pređeš 10000 kilometara, a riješiš i spavanje. Ako se hraniš u samoposluzi, 5-10 eura dnevno za hranu je dovoljno za dvije osobe. Interrail karta omogućava mjesec dana putovanja vozom po cijeloj Evropi za 500 eura, a ima i noćnih linija, što takođe rješava spavanje. Sve u svemu, ako su odlučili da ne časte goste i kupuju glamurozne vjenčanice, od novca koji bi otišao u svadbu i ponekog njenog članka mogu to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
slika 14........vec u fazi da to vise nije medeni :)))))))))))
Ovo je preseravanje...Bolan dovedes mladu kuci fino, kazes joj budes li me slusala odvest cu te u Konjic da vidis ljepote Konjica. Nije daleko, mozemo naobdan. Jablanica je vec dalje, al dobro, to ako me punica bude slusala.
u konjic u restoran han na pilecu salatu :))
@F.E.A.R. ... moze i u jablanicu na janjetinu :)
Nije vam to medeni mjesec, to vam je medena decenija!
Ljepota..ne bih se ni ja vratila ... uživajte sami....
A levata sto se navadio
Bas su slatki na 14.slici..