Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bezvezeee totalno... dan zaljubljenih a sutra se vec lola napio i dva samara joj opalio... ljubav nije folklor!
Assange23@- mahalusa. Hahaha
Meni se ovo svidja, ne vidim nista lose.
Sve to što postignete svojim, ko fol "zalaganjem". Diplome, poslovi, pare...(a i to postignete zahvaljujući muškarcima uglavnom) nama ne znači ništa. Mi vas vrijednujemo kroz čestitost i fertilnost, a ne kroz ono po čemu vi nas vrijednujete. Šta ti imam kupovati kog đavola ako živiš slobodno kao muškarac. Kupi sebi. Zašto te moram tretirati posebno, ako si živjela slobodno prije mene.
Brineto odgovaram ti tu jer mi ne daju na drugom članku. Ti ne bi imala vremena da mi "daš pedalu" jer bih te ja ghostao čim bi te imao i čim bi vidio da imaš plan da me pretvoriš u zrtvu. Možeš dobiti Ljubav, ali poštovanje i povjerenje ne možeš nikad. Ti i 99% modernih žena. Sve ste apsolutno iste!
šator na aparatima
Neka ljubavi i dobrih ljudi.Pa sta ima u zivotu ljepse?
A na zidu iza ugla mural ratnom zločincu, nažalost! Banja Luka je jako lijep grad sa europskim manirima, banjalučani su ekstra ljudi, ali postoje oni koji nam svima kvare prosjek i ugled. PREVAZIĐIMO MRŽNJU, SVI SMO MI LJUDI, BEZ OBZIRA NA RAZLIČITOSTI!!!
Lijepo.
Nisam nikad imao curu a 35 mi je godina
Drasko je romaricar konja jasu u kancelarijama!?
Ovo za Begića.
pozdrav za Banja Luku iz Sarajeva.. nadam se da ima miroljubljivih ljudi..
U Sarajevu?
Banja Luka u znaku Zmaja od Šipova
A sta sa nama koji nismo zaljubljeni? Doduše nismo bili ni kurbani za kurban bajram
Banjaluka je multietnički grad za razliku Sarajeva. Vidite kako se obeležavaju i praznici drugih vera i nacija.
Nema drugih nacija ni vjera!
Zar ljubavi jos ima u ovom prokletom svijetu. Koga god upozn il se razveo ili on ebe drugo ili se oma ebe sa drugim. Na kraju skupa smo radi djece. Muski ozene bilo sta jer je ljen s sebi skuhat i oprat pa mi treba zena, a zenama mrsko radit pa gledaji da se uvale nekom da ih finacira dok se ona po fb i insta reklamira drugima. Welcome to 2022
Zar nije danas sv Trifun a ne sv Valentin?
Ja ću igrati WoW
Kjafiri!