Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pouceni smo iskustvom da se ovo nece dobro zavrsiti haha
@Franjo i slo... Sto vi niste uspjeli u ratu, dovrsicemo ja i SDA u miru. Stopama Alijine deklaracije na jedinom pravom putu hrabro naprijed! narod zna! Uh jedva cekam da vam uvedu vize pa da ne mozete mrdnuti iz Izetbegovata, a onda ima da podignem cijene svega, uhhhhhhh koja ce to tek zarada da bude, ko nekad u dobra stara ratna vremena! Uhhhhh jedva cekam! Bice da kupim Sebiji sve bolnice, a ne samo dvije da vodi!
@eee Znam da imate lavove, al' vam je nestalo Srba, te nema ni Hrvata skoro ni za Zoo vrta. Nemoj da vam sta padne na pamet Bosnje!
Koji sevap bi mogao učiniti s ovim novcima od dinosaura........??? --- Htio si reci koliko je sadake mogao podijeliti jadnim napacenim bosnjama, znamo, znamo...stanjila sadaka, a losa nafaka, neima vise ni kredita, ni dijspora vise ne salje ko nekad, a sve manje je i zalutalih turista... jos malo pa vas ni avlijaneri nece imati za sta ugristi...jadne bosnje...jos ce morati poceti RADITI...uhhhh!
imamo mi lavove :)
Sta je to nas dvojica smo pokusali istrijebiti cijeli jedan narod ali nije nam uspijelo i sad gorimo u pa.klu, ali barem imamo jedan drugoga :)
Nije to nista! Mi gradimo islamski fildzanistan na 24% sa ljepotama serijata za oko milion i po hinsana i saljemo dove AIIahu dz. s. da ostanemo na vlasti duze od dinosaura. Mnogi ce se snjegovi otopiti ali SDa nece okopniti. Narod zna! Zivjela nasa dzamahirija!
Koji sevap bi mogao učiniti s ovim novcima od dinosaura........???
Za ironiju je potrebna inteligencija, okreni se klasicnom turbo-nacionalizmu, snasao bi se kao riba u vodi.
so ima skupe igracke
A da mu mi doniramo dva,tiranosaura.rexa,jest da moramo posle tražiti dva nova ministra,ali snaćemo se,uvijek će se neko brinuti za vanjske a neko za bezbjednosne poslove.
ćuj dinosaurusovi tobe jarabi znase daoni ni su postojali u opće atejisti izmisli li sve dase oteža bošnjaćki i bogumilski u lazak u evuropsku uniu