Podsjećaju na rušenje WTC-a
0
Arhitekti se izvinili zbog dizajna nebodera u Seulu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu primjetili nikakvu slicnost??? pa na sta lici? na visibabu? A i dizajn nije gluplji mogo ni bit, isto ko da neboderi imaju gljivicno oboljenje.
I onako su ga Ameri srusili kako bi mogli harat po istoku. Sta im se izvinjavate.
Sranje. Ne smijjem proci gradom, one izresetane zgrade me podsjecaju na rat. Kad bi tako gledali nista se ne bi smjelo ni raditi. Joj
Cista provokacija, ocigledno. Bilo kako bilo, libo me racku..
Ko ih j..., to se njima treba ugadjati. Fasisti smrdljivi. A zgrade su cool bas, hehehehe.
Hahahahahaha a budala,meni je bezveze ipak nije fer,isto kao da se zezaju s tragedijom
@Juka jeb.m ti svu familiju sve do majmuna..znaci citav korjen do zadnjeg krvnog zrnca..
Sta vas boli qrc kako izgledaju tornjevi, 101% vas ih nece nikad ni vidjeti. Drugo, podsjecaju na WTC, sou fakin vat? I Guantanamo podsjeca na Auswitz, Jasenovac, Omarsku i sl. pa je jos uvijek tu.
slave svoje marifetluke
ovi ameri ko da su nešto bosancima. sve umišljaju da je svijet protiv njih, šta god da se napravi. trebalo bi 300 miliona amera zajedno s 3 miliona bosanaca na kolektivnu psihoterapiju protiv teorije zavjere
Ko se ovoga sjetio, malo je žešći bolesnik. Nije bitna amrička vlada, nego porodice žrtava, koje ovo vrijeđa. Izgleda kao spomenik teroristima. Fuj!
Sad ko god kupi stanove u onom \"dim\" dijelu ide u Gvantanamo...
Besplatna reklama za firmu. Ko kad Tojota svako malo povuče tonu vozila jer su otkrili svoju grešku, a sve novine na svijetu objave vijest, bez da iko plati išta. Marketing je čudo!
Kakvi su ovo idioti majko draga....
nema slicnosti p[otrebno je da amer uradi to tad bi bilo slicno..
haaha....ja budala... lafo nije im bila namjera...hahaahha
juka@ nisu ove iz SREBRENICE ali jesu unucad ovih iz jasenovca kazu da ih na racun ovoga provociraju unucad oniyh sa blajburga...