Nova regionalna ponuda
0

53% popusta na noćenje sa doručkom u etno selu Babići

Sponzorirani članak
Etno selo "Babići" Rostovo
Etno selo "Babići" Rostovo
Na najvećem bosanskohercegoačkom web servisu za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba objavljena je nova regionalna ponuda. Radi se o ponudi sa 53% popusta na noćenje za dvije osobe sa doručkom u etno selu Babići kod Bugojna.

Turističko naselje "Etno selo Babići" smješteno je nedaleko od Bugojna, na Rostovu, u srcu Bosne na 1.160 metara nadmorske visine. Osjetite ljepotu autentičnog bosanskog sela, očuvani prirodni ambijent, uživajte u čistom zraku i zdravoj domaćoj hrani. Povedite vama dragu osobu i pobjegnite od gradske buke i gužve u područje gdje žive ljudi otvorenog srca i široke duše, i koji rado primaju goste.

Ponuda na eKuponu obuhvata paket za dvije osobe koji uključuje noćenje sa doručkom uz korištenje fitnesa, saune i jakuzija po nevjerovatnoj cijeni od 39,50 KM umjesto 84 KM.

Sviđa vam se ova ponuda? Registrujte se na eKupon.ba i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Na eKuponu je dosad kupljeno preko 6.750 kupona, a svi kupci su zajedničkom kupovinom ostvarili uštedu od preko 144.000 KM.

Nakon Sarajeva, gdje je eKupon zabilježio nevjerovatan uspjeh, iz eKupona najavljuju skoro širenje na druge bh. gradove. Ukoliko imate lokalni biznis i interes da svoju ponudu objavite na eKuponu, kontakt informacije možete pronaći na eKuponu.