Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo u naselju probali napraviti "Dobre kote", ali većina mladih je radije otišla u "Dobre kvote", novootvorenu kladionicu u kvartu
Ova drzava ne zasluzuje ovakvu omladinu. Tesko je biti pozitivan kad je oko tebe sve negativno. Svaka vam cast.
@ Viral Nadajmo se da će postati viralni hit :)
ne mijesaj politiku i drzavu. nije bosna hdz sda sds....oni su trenutno zajahali nasu zemlju, ali i to ce proci. primjetno je da nas narod radi ovih stvari pocinje mrziti zemlju u kojoj se rodio.
U noci na 1 maj zapalite vatru ,slavimo valpurgijsku noc stovanje sotone ¥**¥
Dzaba pravite ovo, ja cu se opet drogirat ovdje
Ponobo vratiti one radne akcije iz T I T I N A vakta kako zbog navikabanja omladine na rad i red tako i zbog kotisnog djelovanja i negiranja droga
Moze li mi neko objasniti zasto je ovaj park sa slike stalno zakljucan jesu li ga to kote privatizovale?
Odlicno. Treba vise ovakvih akcija. Ako treba pomoci, samo zovi!
I šta onda rade na tim kotama? Puše travu, drogiraju se? Ako ništa od toga, onda sigurno barem sjede na hladnom betonu. Ne valja im to, prehladiće se.
@ala7 Idi cijepaj bukovinu :))))
Bravo za Dobre kote! Kako kaže stara kineska poslovica: "Mudar čovjek zna, što više daje to bogatiji biva".
Promjene su moguce tek kad podavite domace mocnike,tajkune,i mesetare.Svo zlo dolazi od nasih bogatasa,koji se ni ne exponiraju u javnosti,sem pojedinaca.I to koji se exponiraju,imaju samo jedan zadatak a to je da pokazu raji kako su oni dobrocinitelji,pa vam bace ko psima ili ko nekad kad beg baci raji saku dukata,JA DOBROG COVIKA.A vamo vam ga zavlaci lagahno.