Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Način na koji sam gledao zemlju do sad je zauvjek promjenjen. Hvala klix.
SNIMAM SVADBE U FULL HD-u I PUCAM NA SVADBAMA IZ KALASNJIKOVA RAFALNO
SELIM RAJU NA AHIRET POVOLJNO SA TAMIĆEM HHAHAHAHAHAHHAHA
Pucaš rafalno a primaš ga analno :)
Zaboravili ste i pogled na jednu američku ustanovu. http://farm2.static.flickr.com/1341/821077040_06a14120df.jpg
Kod nas od smoga nebi mogli ni uslikat...
staro.
Ovu vojnu bazu znam s GTA :)
https://chrome.google.com/webstore/detail/earth-view-from-google-ma/bhloflhklmhfpedakmangadcdofhnnoh Ko koristi chrome,uzivajte.
Ma 'ebo ti to, ne mogu komšinici zavirit' na prozor preko ovoga. Ne valja ovo... Ni vanzemaljci s 1000000x naprednom tehnologijom ne bi našli BiH, a pogotovo da se dive. Samo bi mislili neka prašina..
Ovo su samo nasumicne slike pri otvaranju novog prozora.Lauda,ne treba ti sateliti za to,osim ako je ispod septicka jama :)
a Stupska petlja....ili groblje na Stupu okruženo petljom..pa i to je svjetsko čudo
bh... moj prijatelju pa ti si za komedije...ti po tom gledaš Bošnjak,,,a reci ti meni da li postoji i jedan musliman u BiH da ima Bošnjak prezime..pazi nemoj napamet provjeri...eto toliko o tvojim Bošnjacima...
pa ovako...Bošnjak prezime nema kod muslimana...a to prezime su prenjeli kršćani do danas pa budi te zahvalni...a zašto muslimani nisu to prenjeli do danas ????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pogledala...i moj pogled ostao isti...ili ja nisam ok, ili...
nisi.
...gledaj vinograda, šampanja da pozavidi...