Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj Boze da se ovako nesto balkancu dogodi, citav svijet bi cuo koliko kuka i place, sjedi u cosku jednom sobe i ne moze da se pomakne.
SVAKA ČAST OVOJ BRITANKI: Meni je jedna od najboljih stvari u protestantskoj tradiciji upravo to da se umijesto sažaljenja i kuknjave što više podržava to da svako od sebe učini ono maksimalno što može. Čak su i u britanskoj povijesti zabilježeni slučajevi da je bilo vojnika bez nekog dijela tijela, a da su se te osobe ipak borile u skladu sa svojim mogućnostima. Četitke.
A koji je tvoj izgovor ?
to je to nasi sportisti bi trebali uciti na ovome
Da je No Pain bilo bi cheating jer se vozi
A paralizovana BiH trči maraton zvan EU ! Glasajte uvijek isto ko i do sad i omogučite joj što dužu agoniju !