Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko vas, dakle sagovornik često prekida to je dobar znak. Sagovornik je zainteresovan i želi znati što više o vama i o temi o kojoj govorite. - Ne, već je to znak da je dotični nekulturan i ne može sačekati da završiš šta si htio reći.
Ili ti je prica toliko 'dobra' da jedva ceka da te od****
Smijesno je kada pocne dnevnik ili film, odmah svi imaju nešto zanimljivo za reci.....
...prizlijeva mi od opširnih priča, nepotrebnih detalja i grandioznih opisa apsolutno nebitnih stvari. živi smor i maltretiranje. skrati brate / sestro, sv emore stat u 7-8 rečenica.
Do jedan, tako sam dosadan da padaju u nesvijest :) :)
Ja kad nekog ne slušam šta priča, uvijek odgovorim "ma ja", znam da nikad neću pogriješit. 😊
😂😂😂😂
Izmisljanje tople vode.
ako se vas sagovornik naglo zacrveni u licu i pocne ispustati neartikulisane zvukove...i pri tome repetira pumparicu koju okrene prema vama...znajte da ste mu dosadili i da ste mu se na vrh glave popeli....izjavio je ugledni psiholog dr smor popuslic u svojoj doktorskoj disertaciji...
Imaju ljudi koji ne kuže da im je dosadna priča bez obzira koliko ti to tijelom i izrazima lica pokazivao. Njima je bitno samo da melju i melju i da vode 90% razgovora, haman sami sa sobom.
@Indigont i da slazu 70 % stvari
Prepoznajem znak. Mislim da je ova na slici pravo sexy