Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam ideju kako ovo napraviti na nasim teniskim terenima za par hiljada KM. Iznad terena napraviti slicnu kontsrukciju kao kod plastenika, a preko toga navuci kakvo plavo platno sa naslikanim ribama, ajkulama i ostalim morskim cudovistima. I eto ga.
Čudovišta ne postoje.
po ovim slikama kontam logičnije bi bilo da se zovu podvodnim. ..
Došlo je do provale
Jedan cunami i ne samo da nema ovih terena vec nema ni pola Dubaija..
citajte clanak, nigdje ne pise da dubai planira da napravi terene pod vodom nego da je poljski arhitekt osmislio terene pod vodom koji bi se mogli graditi u dubaiu i da covjek trazi investitore ... vi koji samo pametujete vjerovatno niste otisli do susjedne drzave, a ne negdje dalje. Pola dubaia je izgradjeno od stranih investicija, sto ruskih, japanskih, kineskih, americkih. Dubai kao emirat uopste nema naftu, a grad su napravili za 20 godina sto mi u BiH necemo napraviti za 20 000 godina ... i onda kazu arapi seljaci... gdje su oni, a gdje smo mi moj narode, a gdje smo mi mogli da budemo... mogli na zalost...
polijte se šlaufom ne treba vam više vode uz tenis
Dubai: grad sa teniskom tradicijom! Hahahahahahahaha
lijepo ,ali ne mogu da se ne zapitam : čemu ??????
ma valaaa preseravanje
tenis je gospodski sport. ovi seljaci iz dubaija misle da ce postat gospoda ako naprave teren ispod mora. Hoce al u q**rcu...
Ovi se baš iživljavaju, nekako mi ..................degutantno
ukinite komentare
Ja preseravanja braćo moja klix-ovci i sestre klix-ovke.
A kad ne znaju sta ce od novca pa se mogu preseravati
dodik kad vidi ovo iz injata ce izgradit zgradu vlade od 413 milijona dolara
"Ovo je nešto sasvim originalno i trebalo bi biti izgrađeno negdje gdje postoji tradicija tenisa što Dubai čini idealnom lokacijom", rekao je Kotala tradicija tenisa u Dubai-u? o cemu prica ovaj covjek, pa prije 25 godina Dubai je bio goli pijesak, grad je star cca 30 godina, kakva tradicija tenisa, kakvi bakraci, nego petrodolari sinko..
Kad arap ima masla ...