Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mu je sretno. Sta drugo reci.
Momak je zaljubljenik u prirodu i planine. Svaki ovakav podvig zasluzuje samo rijeci hvale. Svaka cast momcino i sretno.
Mora da je SDA uhljeb iz neke drzavne firme (klasicno razmisljanje prosjecnog Klix komentatora)
Ne znam kakva vam je ovo prica? Pozitivna, nema nacionalizma, politike, korupcije ... ko ce vam ovo citati? Zasto trujete narod?
Eee kad je to Cvitanušic osvojio
Mora da je SDA uhljeb iz neke drzavne firme (klasicno razmisljanje prosjecnog Klix komentatora)
Nimsdai Purja, momak koji se popeo na Mont Everest i Lhotse u samo 48 sati. Za njeg bi ovo Jasminovo bilo pichkin dim! Pogledajte dokumentarni film 14 Peaks da vidite šta je monstrum u penjanju i hodanju.
Tomislav Cvitanušić je najveća prevara
pohvali se nekim svojim rezultatom ako ga imas, mada sumnjam. zato ne se.rauz
Sike I podviga...kad se sjetim svog skolskig sa Sela ...taj ustane u 3:30 I dva puta ode na planinu sa konjima natovari sam puna konjska kola drva koje ovaj ne bi mogao pomjeriti I dva puta dovuce do svoje kuce I onda ide u skolu I stigne na vrijeme u 7:30
Neka ste vi napisali da je sarajlija a nije... momak iz okolice mostara
Stani malo zar Dzemo trkac nije No.1 u ovom sportu. U onom dokumentarcu on je nepobjediv. Ustvari izgubio je nu trku u Splitu jer je malo zalutao tokom utrke. Sad ko je ovaj lik, da li je brzi i bolji od Dzeme. Sta je ovo ljudi moji zabune velike ko je sada. no1. Modze ili ovaj lik. Ovaj lik mozda ima vise para pa je platio clanak. Uglavnom misterija velika a tek ponedjeljak.
Džemo je rekreativni trkač koji je top na dužini do 30K, Jasmin je reprezentativac koji trci ultramaratone od 150K.
Prvo hopni pa reci skoč.
Momak je zaljubljenik u prirodu i planine. Svaki ovakav podvig zasluzuje samo rijeci hvale. Svaka cast momcino i sretno.
Uspeti se na M.Blanc je uspjeh i to povjesni. Svašta. Na M Blanc je dosad bilo možda stoiljad planinara. Ima barem deset Hrvata koji su bili na vrhu M Blanca.
Problem je kad si nepismen. Čovjek tio hoće da uradi u jednom danu.
Dajte Dzemi nove civare i Vratit će se do 12 :) Momak šalu na stranu stvarno svaka cast velika jje to stvar
Bravo Jasmine!