Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ova ima sex sa psom, dali mu pusi kurac, jebe se s njim? dali joj pas jebe sestru, majku, oca, svrsava u jogurt? jer zbilja, ne mogu da smilim ikakav razlog zasto bi ljudsko bice bilo zainteresovano imati zvijer u kuci, osim ako i samo nije poluzivotinja, perverzno i bolesno stvorenje?
psi su inteligentna ziva bica, inteligentnija neko neku ljudi. npr. ta moronka sa ilidze. pas je kao i covjek...kako ga vaspitas tako ce se i ponasati. BoLESt | 30/05/2004 13:59:06
pas je kao i covjek...kako ga vaspitas tako ce se i ponasati...kucni odgoj...isto je to...zivotinje smo...svi...
ma pit-bullovi su OK ali ljudi koji su najcesce vlasnici spomenutih pasa su stoka pa su takvi i psi!
nisam slucajno
mike tyson sa 12 god. udavio pit bula golim rukama :]
repetiraj, povuci okidac i ustrijeli psa. ponovi radnju i ustrijeli vlasnicu. napuni sarzer i idi kuci.
Ovo sigurno nije posljednji slucaj jer tih idiota koji drze ovakve zivotinje ima pun grad. Pravo pitanje je ko je sljedeci? Bar ce prosteticari imati pune ruke posla.
komentar
Ubit pasce, ubit...
Tu vrstu psa i mjesance treba zabraniti zakonom. Ili macolom!!!
edita bolje da te jebe pit bred nego bul pit!
tako vam je to otkad sandžaklije vodaju cuke
Treba zabraniti drzanje pit-bullova a sve one kojise protive tome poslati psihijatru ili ih suociti sa takvim jednim "cukicom".
budale bolesne