lifestyle
107

Počinje svečana sezona u Lindexu

Bliži se vrijeme jedinstvenih prazničnih dana, a tako i toplih zagrljaja, ugodnih večeri i izleta u snježnoj idili. Šta god da namjeravate, ostavite svoj trag i neka vaše boje zasjaju u svakoj prilici.

Lindex voli živopisne nijanse, a stigla nam je i sezona kada je paleta boja veoma jasna. U ključne modne odabire se miješaju sve nijanse crvene boje. Crna boja, vječiti klasik, je ona kojoj se s vremena na vrijeme vraćamo kada se zaželimo sigurnosti, jednostavnosti i elegancije, ukratko kraljica zime!

Zgrabite svoje udobno i moćno odijelo, opuštenu odjeću za slobodno vrijeme ili otmjeni topić i suknju kako biste postavili ton ovosezonskim svečanostima. Stilizujte ih ili dotjerajte i dodajte taj uzvičnik u svojoj garderobi. Odaberite od jednobojnog stila do savršenih kombinacija boja i pokažite svoju prazničnu osobnost. Za najmlađe Lindex je pripremio ponudu koja će djeci i roditeljima osvojiti srca.

Pregledajte kompletnu novu prazničnu kolekciju za žene i djecu koja je dostupna u svim Lindex prodavnicama u Bosni i Hercegovini kao i na online shopu lindex.ba. Iskoristite Lindex ponudu za članove More kluba od 18. do 19. decembra 2021. godine i pronađite svoje omiljene komade po 20% nižim cijenama.

Za one koji nisu, posjetite najbliži Lindex i postanite član Lindex More kluba. Kako bi sezona darivanja bila još ugodnija iskoristite pogodnosti besplatne poštarine za kupovinu iznad 50 KM.

Iskoristite zimsko raspoloženje i provedite ugodne, vesele praznične trenutke...