Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam sve ljude koji su komentarisali! Samo da napomenem da ovo nisam pravio jer ne idem dalje od ubijanja i preživljavanje niti da tjeram nekoga iz "23% okupirane teritorije" ni zbog referenduma, već čisto iz dosade! Hvala!
napaljeni mladi cetnik, uci se i ruski.
Bravo momak, ljepota vidjeti kad se omladina bavi ovakvim stvarima, a ne dangubljenjem. Momak, samo ne daj da te dusmani i zli jezici ometu u naumu. Ko ih sisa, psi laju, karave prolaze!
Ja ne znam šta je dečko ovde otkrio, kad se keramičke ploče koriste u Američkoj vojsci godinama... Svaka čast al beze
Ovaj izum me podsjeća na onaj vrag što zabija kolce, kojeg je izumijo neki naš biser. A činjenica da se taj vrag za zabijanje kolaca već godinama koristi na zapadu, nikog ne zanima. A tako i ova inovacija...
Dobro je ovo za fiziku. Ne znam kako je sad, ali uvijek sam mislila da se ova materija može puno pristupačnije tumačiti u školama.
Srbende prave ploce protiv metaka,znaju sta im dolazi.