Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bre sport vision.Dajte ljudima H&M,C&A.Ima ih vec dugo u BG i ZG.Zasto ne moze i u BiH?
ne kaze se poslednji par, nego posljednji
Najveća prevara. Na njihovoj stranici model NIKE patika košta po redovnoj cijeni 139,00 KM a u tzv. Outlet centru na Stupu to izgleda ovako 199 KM..- 20 %.
@TRANSFORMER Poenta nije u tome šta bih ja...nego kažem da je redovna cijena 139 KM a u outlet skuplje.
ja ne mogu da vjerujem da ljudi kupuju patike od 200 ili 300 KM, vjerovatno je do mene, a da ne pricam o ovoj prici proslogodisnje ili sl. pa zar i patike imaju godiste. ja bih kupio nove patike i da su model od prije 10 godina. inace najskuplje patike koje sam platio bile su converse i platio sam 70 KM . takodje sam kupovo adidas, nike, puma patike po 30 KM tako da mi stvarno nije jasno da neko kupi patike 300 kad imas za 30, 40 ili 50 KM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sreca je pa nas narod ne zna po kojim se cijenama nabavlja odjeca i obuca od proslih sezona. niskim, vrlo niskim
Majica se moze iskriviti tako i jakom centrifugom, reci mami da pere na max 800 obrtaja majice :D Meni se to desilo sa Nike majicom, kupljena je u Norveskoj, nije cak ni u outletu, samo slucajno ubacena na 1400 obrtaja 😂 Doduse nije se puno ukrivila ali primjetila sam dok sam peglala.
@SandokanBL Ili peri sam svoju odjecu 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
navali narode na svilene trenerke . sport life dobio konkurenciju u dupljacima. ne morate više internetom naručivati NIKE za 50 KM sada ih možete i probati uz to iste kao originali
najdraze su mi hanume novopecenih bogatasa kada misle da su u bbi i scc sve sami originali, te pljuju ogroman novac za dupljake :-) :-)
@eva711 skoro pa isti kao original
PRIKAŽI ODGOVORE (2)