PROMO
8

Odlični praznični popusti omiljenih brendova u DOMOD-u

Uoči prazničnih događaja koji zaokružuju ovu godinu, kada sve poprimi čarobni izgled, u potrazi smo za sniženjima i poklonima koji će nas razveseliti. Prazničnoj atmosferi doprinosi i DOMOD svojim magičnim popustima.

Među brendovima sniženim do 15% nalaze se Whirlpool i Indesit. Veš mašine, sušilice, frižideri, ugradbene pećnice i ploče, sniženi su do kraja godine.

Užitak gledanja omiljenih TV sadržaja, može biti još veći uz novi televizor. Obično prvo nastojimo izabrati kvalitetan uređaj, ali po najpovoljnijoj cijeni koja će nam omogućiti određenu uštedu. Raznovrsnu ponudu svih modela Samsung, Vox i Philips televizora po super sniženim cijenama pronađite u svim DOMOD poslovnicama. Bez obzira za koji od ponuđenih brendova se odlučite, možete biti sigurni da ćete dobiti uređaj s izvrsnim kvalitetom slike i sjajnim zvukom. Kupovinom određenih Sony televizora na poklon dobijate i pripadajući poklon, aparat za kafu Dolce Gusto, štapni usisivač Rowenta ili optigrill Tefal.

Da bi najluđa noć u godini bila ispraćena uz pravi zvuk, svi audio uređaji brendova Panasonic, Samsung i Sony sniženi su 10%.

Mali kućanski aparat je uvijek dobar poklon, a da bi obradovali svoje najdraže za 2022. godinu DOMOD je obezbijedio 22% popusta na nekacijski asortiman brendova: Panasonic, Beurer, Braun, Home, Zilan, VOX, Rowenta, Krups, Tefal, Miele, Philips, deLonghi, Gorenje, Bosch.

Obradovati svoje najdraže možete i uz lijepo posuđe. Kupovinom tri ili više artikala DOMOD poklanja 20% popusta, a vi napravite željeni ugođaj i izrazite svoj stil.

Ukoliko nemate ili želite zamijeniti dotrajali uređaj iz asortimana bijele tehnike, televizora, pa sve do malih kućnih aparata, idealna je prilika da iskoristite akciju "Zgrabi posljedni komad". Iako je asortiman sada već prorijeđen, još uvijek možete uhvatiti nekoliko cool stvaričica sniženih i do 60%.

Za malo mlađe tu su smart paketići koji će ih razveseliti uz - slušalice, smart sat, kabal za mobitel i ostale sitnice u kojima će uživati.

Smart paketići, promocije i pokloni iznenađena očekuju vas samo vikendom u našim poslovnicama:

  • Dobrinja: od 16. do 18. decembra
  • Otoka: od 23. do 26. decembra

Pored super popusta DOMOD obezbjeđuje BESPLATNU dostavu i priključak, a tu je i najbolja i najšira ponuda mobilnih telefona, laptopa i računarske opreme odmah i na jednom mjestu.

Svakako posjetite neku od DOMOD poslovnica ili web stranicu domod.ba, dok akcije još traju, jer kako cijene idu dolje, tako nestaju i najbolje ponude.