Ponosno predstavljaju
9

Novi izgled, poboljšani okus - novo vrijeme, novi Sky

Novi Sky
Novi Sky
U vremenu stalnih promjena i inovacija, Sarajevski kiseljak sa ponosom predstavlja novo vrijeme u kojem glavnu ulogu ima prepoznatljivi brand SKY.

Promjene donose novi dizajn i poboljšan okus, što simbolizira novo vrijeme u kojem SKY postaje vođa generacije koja se stalno mijenja.

Ovaj osvježavajući napitak, proizveden po stručnoj recepturi i kvalitetnoj vodi iz izvora u Kiseljaku, dobiva moderniju, hrabriju sliku koja će odgovarati ukusu generacije koja se ne boji rušiti granice. Bez obzira na njihovu dob ili konvencionalne norme, SKY postaje simbol jedinstvenosti, slobode i neustrašivosti.

SKY se tokom godina mijenjao i prilagođavao, ali sada je došlo vrijeme kada SKY postaje lider generacije koja ne poznaje granice i to se osjeti u novom videu. Generacije koja hrabro stvara umjetnost iz svakog pokreta, koja svaki trenutak pretvara u nezaboravan događaj a svaki događaj je nova prilika za uživanje!

Novi izgled SKYCole je vizualno efektan, dok poboljšan okus pruža osvježavajući poticaj inovativnim idejama i emocijama. Pored noviteta vezanih za SkyColu, ova promjena donosi i novi dizajn ostalih proizvoda iz SKY porodice: Lemon, Orange i Zero, uz zadržavanje njihovih dobro poznatih i omiljenih okusa.

Novi Sky
Novi Sky

Ovo je još jedan dokaz da SKY nije samo piće, nego je simbol generacije koja iz svake odjevne kombinacije stvara umjetničko djelo, svaki susret transformira u jedinstveno iskustvo i koja se ne boji da putuje vlastitim putem. SKY je piće svih onih koji u svakom trenutku traže više. Tu je za sve one koji idu u susret izazovima, za one koji svaki novi dan dočekuju kao nastavak prethodne večeri i za one koji vjeruju da je svaka avantura vrijedna proživljavanja.

Svi imaju priliku da budu dio ove revolucionarne transformacije i da otkriju neodoljivi novi SKY okus Jer, na kraju dana, sve se svodi na jednostavno uživanje a to je SKY suština!