Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u Predsjednistvu odavno ima ovakvih vrsta...
Nadam se da ce neko iz eu vidjeti jad, cemer i patnju zivotinja u onoj jadnoj pionirskoj i zatvorit je za sva vremena. U kakvim uslovima jadne zivotinje zive ono je za plakat, sve i jedna izgleda bolesno i depresivno.
Upravu si. Dodaj tome i nemar gostiju, koji bukvalno “turaju” smoki zivotinjama u usta, usprkos natpisu, da posjetitelji nesmiju hraniti zivotinje, e to je jadno. Jednom prilikom sam se obratio jednoj gospodji, da na natpisu pise da se zivotinje nesmiju hraniti od strane gostiju. Samo mi je hladno odgovorila, vidi ovog....kao veli, sta ti znas i nastavila sa smokijem. Uslovi u pionirskoj su jad i cemer i dok su takvi, moja noga vise nece krociti u nju!
Dzaba seljaku natpis, dobro je pa te nisu zakamenjali, guraju se ko ce vise smokijem natrpat zivotinje. Ja s djetetom otisao gore haj reko zanimljivo kad sam vidio smucilo mi se. Zivotinje kao nadrogirane, nikad vise...
autohtoni bosanski smrdin svaki dan silazi u grad ,zvjer za pogledati
Ah zar nije bilo bolje da su u prirodi Da im se stanista zastite
ja jednom odveo dijete u zoo vrt i nakon toga ispricao mu pricu. sad nece da cuje da opet ide jer kaze da ne moze da gleda kako zivotinje nisu slobodne i da je to jako tuzno te da vise voli vidjeti sretne zivotinje na tv ili yt.
Vere se ko majmun
A šta je s onim majmunima u zoo vrtu koji se bukvalno živi raspadaju? Ja ne mogu da verujem da su životinje toliko zapuštene, i to čak kao evo vidite šta sve imamo. Pa ono je nevjerovatno.
Mozel jedan gibon za mog, znate vec koga...
Ovo naše nije zoološki nego je konc logor...
Vidi, isti kao mi u BiH, samo inteligentniji.
Mogli su prwbaciti i par babuna iz predsjedništva
Ko vam je uvalio ove ružne majmune, samo gledate da pokradete lovu a da ništa ne platite
Upravu i uposlenike odvesti u dvodnevnu posjetu nekom evropskom zoo vrtu, da malo vide kako to treba da izgleda. Ovo nase je jad i cemerno. Sve nazor i sve amaterski.
Pretpostavljam da nikad nisi bio u Pionirskoj dolini
Nakon pavijana Tajica stigose i giboni.
Ja Gibonija sto je propo od pjevaca do Pionirske
Umjesto da se ukine taj zatvor oni ga još promoviraju. Srušiti to sve i poslati bagere da se izgradi stambeni kompleks! Ali avaj, moraćemo sačekati 4 godine da se GOSPODIN AJNADŽIĆ vrati pa da se pokrene taj vitalni nacionalni projekat.
Odlična vijest. Dobro došli. Imamo još jedan razlog za posjetu u Pionirsku dolinu. Sretno.