Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje razmnožavanja i resursi će biti dovoljni. Coca Colu i slična govna odbaciti i zdravije će se živjeti.
Naravno Amerikanci će ovo da iskoriste da nas ubjeđuju kako svi moramo kupovati njihova GMO sjemena da bi preživjeli,po mogućnosti Monsanto korporacije. I povećane koncentracije CO2 u atmosferi mogu samo koristiti biljnome svijetu jer sam proces fotosinteze je nemoguć bez CO2....pomalo stupidno napisano ali haj nije Wall Streert journal ;)
@Chazim chazime.."stupidno" je uzeti samo co2 i na osnovu njega tvrditi da je sve pozitivno..veca temperatura ce donositi sve manje padavine..odnosno rjedje..ali obilnije..sto ce dovoditi do poplava i erozije plodnog zemljista. Susni periodi ce ostavljati biljke zakrzljalim..necemo imati ni hrane dovoljno.."stupidno" je n uzeti i mnoge druge negativne faktore