Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo vi?? Valovi :)
Majka priroda najljepša i najopasnija.
najbolji fotograf svijeta??? a fedjaaaa?? e fedja fedja, eto ti tvojih radnih kolega....
Fedja samo fotografise mlade mame koje izadju u setnju. .
Lijepe fotografije. Priroda najljepše pozira. :)
koja lipota
Wp voliš valove? Ja sam ih jako volio, dok me jednom jedan veliki gad od vala nije otres'o o mul ko slinu :) odtad malo manje hahaha
nestvarno!
Trebao je slikati valove WC pa da vidimo na sta lici xD
Wc skoljke*
Jedna kaplja place sto iz mora seli,More joj se smije i ovako veli:"Uistinu svi smo bozanska stvorenja,Sve nas od cjeline samo tacka dijeli!" Lijepe fotografije,jako lijepe.
hehe.. da jeste.. Sufijska knjizevnost mi je uvijek omiljena bila.. misticna.. a tek motivi ,nesto nevjerovatno..
Sjecam se te..jako sam je davno citao.. Mada cijenim vise Mevlanu.. ali oba su obiljezili knjizevnost srednjeg vijeka barem na tom bliskom istoku..Dok je u Evropi sve stagniralo.. Sve tamo do pojave Bokaca i Petrarke.. prije njih samo neki viteski romani i zajebancije..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)