Komentari (442)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necete nikada nacisto biti sta mi zelimo............(ne znamo ni mi nekada)
@Pretobiom hahahahaha pa eto sada................sta da kazem na to........biom
@BunnyBunny rekoh najsretnije smo kada imamo svoja primanja, kada ne trazimo od drugog a taj neko koga mi zelimo nam daje osjecaj sigurnost..........eto
PRIKAŽI ODGOVORE (149)
Žene žele muškarca. Ako imaš generalno problema sa ženama, nisi dovoljno muškarac.
@krompiraca ... kadgod naletim na tebe, puna mi usta vode ahahaha zbog nick-a naravski ;))
@poker, zato i imate problema sa zenama. Pravom muskarcu nije potrebno nista dokazivati 😉.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
https://www.facebook.com/otvoreniuniverzitetsarajevo/posts/1247938995224007
Iako smo svjesne/i komercijalnog karaktera vaše najave, imamo potrebu
Kako ono Simona Gotovac piva? ... meni treba lovaaa do krova :P eto što žene žele
sto ce im muskarac sto nema para auto i kucu? Zene traze sigurnost prije svega materijalnu a fizicka se da nadomjestiti novcem. Mozete pricati sta hocete ali kada vidite da neko vozi auto po mogucnosti audi bmw balite.nebitno kakav je fizicki prije ce tw njega skontati nego manekena nekog u tramvaju :D
@DjangoDjulaga hahahahahaahahahaha nepopravljivi ste bas..............
Pital ovde ko muskarce sta oni žele?
Najcesce od svega zele mir. Non-stop govore " ostavi me na miru " .
Zena zeli sve sto muskarac ima!
Djule pravo musko!!
Nek prvo one skontaju šta hoće, a mi ćemo vidjeti gdje se tu možemo uklopiti. Moramo i mi braniti svoje interese...
Nista bez kesa i to dovoljno kesa u danasnje vrijeme ako nemas kesa sve ostalo dolazi na iskusenje i pitanje je slucajnosti da li ce da opstane, tako da pusti price i idi radi i uzimaj dok ne budu dzepovi puni
Bilo da je zensko ili musko u pitanju oboje isto zele ljubav,paznju i da su sretni jedno uz drugo,ali posto je svijet postao naopak pa kroz gledanje raznih gluposti poput sapunica,interneta i slicno i uporedjivanja stvarnog i nestvarnog dolaze u iskusenje da tu srecu prekinu,jer su ljudi prokleti!! Uvijek im je malo, uvijek traze dlaku u jajetu i nece da shvate da savrseno ne postoji,nego da trebaju samo da prihvate jedni druge kakvi jesu i uz mane i uz vrline.... Nema covjeka koji ne zeli ljubav,paznju i postovanje,kad bi to malo bolje tumacili, bili bi sretni!
Razumljivo je da nas ima svakakvih i muskaraca i zena i to mogu shvatit ali ne shvatam kada se svi svrstavaju u isti kos bilo musko ili zensko jer ako te jednom opeklo ne znaci da su svi isti/iste,a ako te vise puta opeklo,trebas se zamislit i skontat sta zelis i kako postupas ;)
Da se razumijemo bolje i na jednoj i drugoj strani ima svega.... Sad je samo pitanje kolike si srece i sta ce ti biti sudjeno. Vjeruj ima i muskaraca olosa prema zenama,kao sto ima sponzorusa prema muskarcima. Mislim na ovu temu bi mogla danima pricat. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zene zele sve. 😁.... ali kad je muskarac napokon saznao sta je to- umro je od shoka 😨
ovo je sala sa interneta... u mom slucaju zena zeli da joj se pokloni vrijeme, njeznost, iskrenost, vjernost- ljubav... prolazno materijalno ode- ali prisustvo osobe do koje ti je stalo- pored tebe je i kad je najteze. muskarac moze da zagrli ali "stvar" ne..
Jao kao da je to neki prioritet, sama cinjenica da se opterecuju neki da to pitaju puno govori o dominaciji zena danas. Slicno homoseksualcima, ono traze svoja prava bez granica... a u sustini ni sami ne znaju sta hoce
Glupost. Postavljati pitanje, "sta zene zele?" , je isto kao i pitati, sta ljudsko bice zeli. Pa pobogu, ne zele sve zene isto, a ni muskarci. Moj zakljucak: dug je put do ravnopravnosti.
@rigoletto jos smo tek na pocetku.