Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretuzno je sto se svijetu to stalno mora dokazivati i pokazivati...
Majčinska lubav bez granica je zna se Bilježimo još jednu pobjedu internacinalne radničke klase
Da nam Anna Christine nije tako "slikovito" objasnila da su djeca nevinih i cistih osjecanja i da smo mi odrasli ti koji zagade ta osjecanja tokom odrastanja, ja eto ne bih znala...mislila bih huda da se nacionalisti, rasisti, i ostali ..isti radjaju.
Što ne mogu preseravanja i "ljubavi" po slikama. Djeca ko djeca, naivna i nevina. Što bi neko sumnjo u bilo čiju, a svoju nešto veličo pa bila usvojena ili biološka?
jedino čemu se radujem istinski u ovom odvratnom svijetu je moje dijete.
ovdje dok objasniš zašto je dijete crno, a otac bijel
odrone da si ti žensko bili bi savršen par
Zasto bi uopce objasnjavali? Osobe koje su bitne, znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljubav je jaca od boja,od jezika,od mrznje i zavisti...Ljubav je jaca od svega!
Vidi ti ko je dosao,malena Zoic... Pa draga,ko nas zavadi? Citao sam post o kojem pricas.. Imao sam par anegdota da napisem iz iskustva.. No,nisam.. Heh.. A sto bas ja stojim krivo? Vise drugih.. ;D
Heh.. Sah je kraljevska igra zar ne? Moj otac je Fide majstor.. A ja sam onako,solidan.. . Mislim da bih trenutno prije pobjedio u toj igri,no u igri ljubavi..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najcistija bica. :) Da su zive i zdrave. :)