"Ljepša si danas"
9

Žena za čije tijelo znanstvenici kažu da je savršeno pokazala kako je izgledala s 26 godina

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Britanska manekenka i voditeljica Kelly Brook koja je 2016. godine proglašena i vlasnicom savršenog tijela, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju staru 19 godina.

Lijepa manekenka prisjetila se vremena kad je vodila emisiju "Love Island" u razdoblju od 2005. do 2006. godine. Tada je imala 26 godina.

"Bolje izgledaš danas", "Najgora emisija ikad. Najzgodnija žena ikad", "Savršena", "Danas si još ljepša", nizali su se komplimenti ispod objave.

Podsjećamo, 2016. godine stručnjaci sa Univerziteta u Teksasu objavili su da je britanska manekenka i glumica Kelly Brooke vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.

Studija je u razmatranje uključila visinu, težinu, duljinu kose i oblik lica. "Ova žena je potpuno prirodna i znanstveno savršena", poručili su tad autori studije. Studija je tad otkrila da se BMI od 18.85 s mjerama 93-61-87 cm smatra idealnim. Prema dostupnim podacima, Kelly je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mjere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

Ova titula dodatno je proslavila Kelly, no onda danas izgleda znatano drugačije i tvrdi da se nikad nije osjećala bolje.

"Mene su fotografirali skoro svakog dana života i zaista mogu vidjeti dokaze tih nesretnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', a onda se sjetim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo", rekla je u jednom od intervjua.

Danas je Kelly u braku s Jeremyjem Parisijem koji joj je, tvrdi, uvelike pomogao sa samopouzdanjem.