Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam zašto postoji ovoliko paralelnih izbora na isti fazon. Miss World, Universe, Earth... Koja je razlika?
...šuti i uživaj :))
Ni ja ne kontam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E, ovo je LJEPOTA, Bogom data ! : )
Lijepa crvenkosa :)
Mozda ce zvucati pretjerano i krkanski ali ''Ja bi joj ispoliro pic.. jezikom do kristalnog sjaja''
male joj sise
male joj sise
Nešto kontam, za izbor Miss Earth bi trebalo da djevojke budu baš bogomdane, bez šminke, bez ofarbane kose, bez silikona, jer se one bore za majčicu zemljicu i povratak prirodi... i da, bez brijača :))))
Ovih danas izbora za miss...bože...na stotine disciplina...NEZNAM više koji je onaj pravi izbor za miss... Ovoliko ih je samo da bi imali što više kiridžijat...
Srecno Vera!
Jao.. Ovaj engleski boli!
Prestani kruziti oci tim kreonom, nisi Scarlett O'Hara.
http://images2.fanpop.com/image/photos/12900000/70th-Anniversary-scarlett-ohara-12957417-1280-1024.jpg ...twelve oaks? :)
Šjoooj jbt. commi :) mi odgovorio na komentar. :O :P
jel joj tepih sparen sa glavom?
komentari bez sudjelovanja emineSA nemaju nekog smisla. emina je jedna i jedina. nadam se da će brzo iz zagreba doći u sarajevo i osvježiti ovaj prostor.
Zar ovo nije pipi duga carapa.
Dijasporko , cekiraj Srpkinju, je'em ti mater ruznu ! :D Gledaj sta po Banja Luci hoda, a sta hoda meni Ferhadijom... Sarajlije nama je najteze, brzo uvesti srpkinje, a ove nase ***rtovat u Somaliju. Adaptirace se nekako, ako nista imaju kockaste glave.
Jel ti to meni klosharu napaceni ? Ti ovakvu ljepotu kao mene ocima nisi vidio ;) Hitno idi u Srbiju ! Ne treba Bosni napaceni Cecini fanovi.
@Dijasporka Ne samo sto si lijepa nego si i skromna. O inteligenciji i da ne pricamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
hahhahaha OMG goreg engleskog izgovora u zivotu nisam cula -.- a o izgleda necu nista reci, da nebi ispalo da sam ljubomorna na kukove njene ili nos itd. :D
Ljubomorna si na njene kukove i nos.
jaoo odkud ti to? ok, i na trenirane noge njene sam isto ljubomorna..to sam zaboravila reci
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
vera popisaj mi se usta
Nisam imao snage i za video.