Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubila se za rubriku Ljepotica dana. 😜
Više se "ubila" nego sto je "ljepotica dana"
Citam ove komentare, najverovatnije balavurdije od po 13-14 godina sto im je vrhunac dana drkat na YouPornu... Da vidim kako cete vi izgledat sa 86, ako i dozivite tolko! Pa sarmantnijanje ova zena sa 86 nego sve ove anoreksicno-depresivni hodajuci kosturi na koje vi danonocno svrsavate!
dobra za fasade. nameljas maltera, utisnes je jedno minut, dva i eto teksture!
Ljepsa od polovine danasnjih manekenkih
Malo je grohnula
oj Bože......
RAMIZ DRAGO MIJE
hahahahah
"Nikad se nisam prejedala, niti jela brzu hranu. Nikad nisam pušila, a alkohol sam pila jako malo, u posebnim prilikama, čašu šampanjca ili nešto slično. Što se stresa tiče, rekla bih za sebe da sam prilično opuštena." Onda se jedino od sunca mogla ovako sjebat'
...jel nam ovo modna industrija podilazi jeftinim trikovima? ...bum vam javil kad nasjednem.
Propala ko' BARAKA..