Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoj \'šenico drOga...
imaju ovdje nogicice od kcerke popa iz beljine i milica....dobre, dobre, nema jazuka. fala ti mile na ovome, bilo je potlje pravo dobro.
Ovako se inace Bosnjo bori za opstanak vjere i nacije. Tobeeee jarabi
sto HIM ne pokazu face :)
ne mogu da vjerujem. mislim mogu, al ne mogu ccc bez komentara. čuj
Armin Muzaferija jedino moze i pjevati na ovim seljackim manifestacijama...miss podrinja = miss seljakluka= prvo mjesto=miss seljanka=miss brda=miss doline=hahahahahahahahahahahahahahaha uz zvuke cin cilinci....hahahahahahahhahahahaha
@srblje Ti i takvi kao ti , ste zaslužni što bosance svijet smatra ograničem zatucanim primitivcima , sa \"jaako visokim\" IQ.Dugo će proći dok ljudi ne shvate da je to samo najglasnija nekolicina, i da u BiH ima razumnih , obrazovanih i nacionalno neopterećenih ljudi.
Dezinformacija! Armin Muzaferija nece nastupati u Srebrenici, pogotovo ne na ovaj nacin!
odronn....
dobre nogice za 10
da su i u pola dobre kao na ilustraciji, Fedja nehlje.bovicu, hvataj se objektiva !
cuj miss podrinja....Boze me sacuvaj... miss podrinja, hahahahahahah.... uzasss...
Degutantno!