U organizaciji Orbica
124

U posebnom ambijentu u Sarajevu predstavljena nova linija Bruno Banani parfema

Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
Orbico, ekskluzivni distributer Bruno Banani parfema za Bosnu i Hercegovinu, danas je upriličio predstavljanje nove linije parfema pod nazivom Magnetic.

Bruno Banani je poznat po svojoj kreativnosti i inovativnosti, a nova linija parfema, nazvana Magnetic, donosi senzualnost i odvažnost u svijet mirisa.

Dio atmosfere s događaja predstavljanja parfema možete doživjeti kroz fotogaleriju koju možete pronaći na našem portalu. Event je održan u petak, 24. novembra u sasvim posebnom ambijentu Night bara Scena, u Sarajevu. Brend ambasadori novih Bruno Banani parfema su Kristijan i Andrea Iličić koji su, pored brojnih zvanica, prisustvovali i svečanom događaju u Sarajevu, a sve prisutne zabavljala je Tijana Dapčević sa svojim bendom.

Magnetic Man je parfem dizajniran za samouvjerene muškarce. Njegove gornje note uključuju tople arome ruma, đumbira i oštrog crnog papra. Srednje note odaju zemljani i drveni karakter vetivera, topline cedrovine i mekoće sandalovine. Na kraju, bazne note tonke, vanilije i ambera ostavljaju dugotrajan dojam slatkog, zavodljivog drvenastog mirisa. Inspiriran neodoljivim šarmom, Magnetic Man odiše toplom i drvenastom kompozicijom koja oslobađa snagu privlačnosti.

S druge strane, Magnetic Woman je parfem koji donosi zavodljivost i ženstvenost. Njezine gornje note kombiniraju svježu krušku, kiselu crnu ribizlu i osvježavajući bergamot. Srednje note otkrivaju cvjetni jasmin, kremastu gianduju i gorko-slatki kakao. Na kraju, bazne note cedra, kašmerana i ambera stvaraju toplu i drvenastu auru. Ovaj parfem je inspiriran moćnim ženama koje posjeduju neodoljivu privlačnost.

Bruno Banani je brend koji prati najnovije trendove, a nova linija Magnetic parfema je još jedan sjajan primjer njihove kreativnosti. Orbico Bosna i Hercegovina. Iskoristite priliku da istražite ove uzbudljive nove mirise i otkrijete svoju jedinstvenu auru.