Odabrala Cartier
12

Tviteraši prozivaju suprugu Mila Đukanovića zbog ogrlice od 16 hiljada eura: Samo brendirano

I. S.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Lidija Đukanović, supruga predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, prisustvovala je druženju koje je organizovala Alijansa žena Demokratske partije Nikšić. Zbog skupocjene ogrlice koju je nosila postala je meta kritike tviteraša.
Naime, odlučila se za Cartier ogrlicu s privjeskom u obliku krsta, koja košta otprilike 16 hiljada eura. Korisnici spomenute društvene mreže počeli su je ismijavati zato što smatraju da se hvali bogatstvom.
"Zašto Lidija Đukanović nosi dijamantski, a Novak Đoković drveni krst oko vrata? Jer ima više para", napisao je jedna korisnik Twittera.

"Samo brendirano, bracala", dodao je drugi.

"Jer je fensi. Ateisti drže krst čisto zbog mode, dok je vjernicima je dovoljan i drveni. Stvarno je grehota polemisati oko krsta, ali ova **** ne zaslužuje tako nešto da nosi", također je jedan od komentara.

Inače, Milo se nedavno osvrnuo na nadolazeći drugi krug predsjedničkih izbora te je poručio da očekuje ne manje od 40 hiljada novih glasova.

U razgovoru sa novinarima je kazao kako je optimizam njegovog protivnika u drugom krugu izbora Jakova Milatovića neutemeljen i bez pokrića.