Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad mi se cini da pojedini roditelji djecu dozivljavaju kao lutke za oblacenje i pokazivanje..
Ne vidim da ovoj malenoj nesto fali, nasmjesena curica koja ocito uziva.
Problem je dosta dublji od toga. Curica je "surogat" za mamine ambicije i narcisoidnost i u tome ce izgubiti svoje djetinjstvo i autonomiju. I s tri godine joj nije mjesto po modnim blogovima i instagramu.
Problem su majke koje tjeraju svoje djevojcice da idu kod frizera da se sminkaju, idu na kvarcovanje, vrlo cesto placaju profesionalce za lijepo hodanje, igranje, pokrete. Daju ogromne sume novca na sve to, usput kupuju i skupe haljinice. Placaju karte, smjestaje samo da bi njihove djevojcice ponele krunu na glavi. E to je to o cemu ti pises. Ovo je nesto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zene propale lijece komplekse i ruznoce svoje na djeci logicno
Ok - preslatka je mala, ok - lijepo se oblaci. (tj. lijepo je oblace). Ali ovo je samo dijete od 3 godine. Neka se slikaju koliko im dusa hoce, ali isto tako bilo bi lijepo ove slike zadrzati za svoju privatnu kolekciju a ne dijeliti po internetu. I onda se pitamo zasto je toliki porast sajber pedofilije nad djecom? Sami ekspoloatisete svoju djecu. Nije ni prodisalo dijete kako treba, a vec je okupirano sta ce obuci i kako ce izgledati. Roditleji kompleksasi-vratite djeci djetinjstvo, neka se igraju, trce, bezbrizno rastu!
ako iko od vas ima trogodisnju-cetverogodisnju kcerkicu, zna da one uzivaju u presvlacenju i tim stvarima.. ova majka jednostavno ispunjava svoje i kcerkine snove zajedno.. osim ako je prisiljava.. ali na to sumnjam.. vidi se na djetetu da je zadovoljno.. a druga stvar, mala je prelijepa i fotogenicna.. sigurno ce joj obezbjediti i buducnost kroz ove stvari.. svaka chast, lijepa ideja.. i dobro uradjeno..
60 000 pratilaca i sve su sigurno curice koje traže ideje? I praćenje mode je baš odraz individualnosti. A garderoba dokazano utiče na kreativnost. E mama.
Predivna je i prelijepo obucena kao sto i dolikuje jednoj djevojcici. I sto je najvaznije kad je pogledas ima ono nesto u okama nije samo lutkica za oblacenje i vidi se da uziva u tome.
slika 8, mamaaaaaaaaaa
vi bi Bogu našli manu :) šta fali, curica sigurno ima vremena i za druge stvari, ne vidim ništa loše u tome što je mama od malena uči da se zna obući sa ukusom a ne copy/paste, ono što nosi pola grada :) djevojčica preslatka, mama vrh :) palacgore!
joj bona to ti je nas mentalitet.. i ja bih svoju curicu oblacila ovako.. ovo je prava curica.. i mama joj je bas lijepa i naglasila je zena da joj ne kupuje skupu odjecu. Ali to ti je nas narod odmah kaze drogirace se itd itd.Zivo me zanima kakvu su oni sliku sebi stvorili kako jedna djevojcica treba da izgleda
to ti je ono... kad sam bila mala nije me bilo briga šta oblačim, sad kad vidim stare slike, vidim da ni moju mamu nije bilo briga.. hahaha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Curica je preslatka, samim tim što je malo trogodišnje nevinašce. Mama je nažalost zamišlja kao jelku za kićenje, kao lutku za igranje. Ovo djete od tri godine nije svjesno da njena mama kroz nju živi i da ona nema svoje djetinjstvo koje bi trebala da ima. I ove curice su slatke. Slatke su i u ovim prvaljim krpicama, ali su i gladne. http://boljatuzla.ba/wp-content/themes/boljatuzla/timthumb.php?src=http://boljatuzla.ba/wp-content/uploads/2013/03/djeca-gladna.jpg&w=656&h=400
Trogodišnja London Scout, prije će biti da je prava mala žrtva modne industrije i bolesnog sistema današnjice.
Mama joj ko bomba,uh!
Jadno dijete, gadi mi se kada vidim ovakve stvari.
Uuuuhhh dobre mame!!! Mama je trebala sebe promovisat a ne jadno dijete!!!!
Sumjam, ali bi bilo super kada bi joj sve ovo pobudilo kreativnost i da ce naizad poceti sama krojiti odjecu, jer samo kupi-obuci-uslikaj-postavi malo bezveze.
morbidno