Brzo i jednostavno
27

Tri prijedloga za neodoljivu novogodišnju frizuru

N. C.
(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)
Novogodišnja zabava je pred vratima, a ako već niste, bilo bi vrijeme da isplanirate kakvu ćete frizuru imati na dočeku kako ne biste morali u posljednji čas smišljati.

Frizura za Novu godinu može biti šarmantna opcija, čije su varijacije mnogobrojne, od tradicionalne i ekstravagantne, s volumenom, glatke, do valovite.

Pam’s up do

Pamela Anderson 90-ih godina iznijela je ovu vrstu frizure, a ove godine je "oživjela" Kim Kardashian na Milano Fashion Weeku u kolaboraciji s Dolce & Gabbanom. Od tada ova frizura je u trendu te je odličan prijedlog za novogodišnju zabavu.

Više vrsta repa

Ako se planirate puno kretati i imati aktivnu noć, onda biste trebali razmišljati o tome kako pokupiti kosu da se ne bi zapetljala i da frizura ne bi izgubila učinak.

Izvrsni i ne manje lijepi mogu biti repovi, a pogodni su za dame s dugom kosom. Nevjerovatan niski rep bit će izvrstan izbor za korporativni doček Nove godine, uz odabir prekrasne ukosnice, lanaca itd. Po želji, rep možete uvijati valovima i kovrčama ili izvodite novogodišnje frizure s glatkim repom.

Valovi

Ovaj stil frizure bio je najpopularniji 20-tih godina prošlog stoljeća. Ne možemo poreći da su ovi valovi apsolutna klasika u svijetu frizura. Stoga vam predlažemo da ih odaberete za novogodišnju zabavu.

Valovi se oblikuju prstima u oblik slova 'S' te se pozicioniraju na ili jako blizu lica. Ovakav look možemo začiniti nakitom kako bi ga podigli na moderniji level.